Siirry suoraan sisältöön

X-track laajeni Kamppiin, Sörnäisiin sekä Matinkylään

X-track laajeni Kamppiin, Sörnäisiin sekä Matinkylään

X-track löytyy nyt Rautatientorin lisäksi myös Matinkylän, Sörnäisten sekä Kampin metroasemilta. Tämä antaa mainostajille entistä tehokkaammat sekä monipuolisemmat mahdollisuudet tavoittaa joukkoliikennettä käyttävät kuluttajat.

Mikä X-track?

X-track on mainosformaatti, jossa mainos heijastetaan metroraiteiden yli niiden takana olevalle kankaalle. X-track on 16:9 kuvasuhteellaan ihanteellinen kanava erityisesti videoita hyödyntäville luoville toteutuksille. Se antaa mainostajalle mahdollisuuden saumattoman tarinan rakentamisen ulkomainonnan rinnalla myös muissa kanavissa, esimerkiksi Youtubessa.

Ärsykkeistä vapaa ympäristö

Metroasema on ympäristönä ihanteellinen paikka yleisön tavoittamiseen. Se on muista ärsykkeistä lähes vapaa, jolloin mainossisällöt saavat maksimaalisen huomioarvon. Siellä tavoittaa ihmiset myös juuri silloin kun heillä on metroa odottaessa luonnollinen tauko arjen kiireistä. X-track tarjoaa myös korkean toiston mainokselle. Esimerkiksi päivittäisen työmatkan metrolla Matinkylästä Kamppiin tekevä näkee mainoksen sekä meno -että tulomatkalla.

Lue myös: 5 syytä miksi mainos toimii tehokkaammin osana joukkoliikennettä

X-gallery tuo taiteen metroasemille

Kuten myös X-track Rautatientorin lanseerauksen yhteydessä, myös tällä kertaa näytämme taidetta X-track -kankailla. Tutustu teoksiin ja mukana oleviin taiteilijoihin täällä.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä