Siirry suoraan sisältöön

Pikaraitiolinjalla jo yli miljoona matkustajaa

Pikaraitiolinjalla jo yli miljoona matkustajaa

Pikaraitioliikenne pääsi vauhtiin Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välisellä radalla 21.10.2023. Neljän kuukauden aikana matkustajia on ollut jo yli miljoona. JCDecaux on Pikaraitiolinja 15:n ylpeä yhteistyökumppani, yli 200 mainospinnan voimin.

Lokakuusta 2023 alkaen pikaraitioliikenteen matkustajia on ollut jo reippaasti yli miljoona. Pikaraitiolinja 15 kuljettaa lähitulevaisuudessa jokaisena arkipäivänä lähes 90 000 matkustajaa, ja jo yhteen ratikkaan mahtuu kolme kertaa enemmän matkustajia, kuin tällä hetkellä käytössä oleviin telibusseihin. 

Pikaraitiolinjan 34 pysäkkiparia sijaitsee asumisen, työpaikkojen ja palvelujen keskittymissä siellä, missä pääkaupunkiseudun asukkaat ja työmatkustajat liikkuvat. Raitiotie parantaa kaupunkilaisten arkea ja toimii liikenteen solmukohtana yhdistäen Itäkeskuksen, Aalto-yliopiston ja Keilaniemen metroasemat sekä Oulunkylän, Huopalahden ja Leppävaaran juna-asemat. Sen vaikutukset tullaan näkemään myös kaupunkikuvassa, sillä lähivuosina linjan varrelle rakentuu uusia asuntoja Helsinkiin n. 18 000 ja Espooseen yli 4 000.

JCDecaux mukana matkalla pysäkeillä ja ratikoissa

JCDecaux'n mainosverkosto on laajentunut pikaraitiolinjan mukana merkittävästi, yli 200 mainospinnan voimin. Pikaraitiolinjan varrella on mahdollisuus tavoittaa kohdeyleisösi ja herättää huomiota inspiroivan kampanjan avulla. Raitiovaunujen digitaaliset näytöt mahdollistavat brändisi näkyvyyden matkan aikana, ja pysäkeillä olevien kaupunkidigien sekä julistepintojen avulla täydennät kampanjasi huomioarvoa. Kokoteipattu Pikaratikka 15 tulee pian täydentämään JCDecaux'n jo olemassa olevien kokoteipattujen ratikoiden tarjontaa. 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä myyntiimme, niin suunnitellaan teille yhdessä inspiroiva kampanja: sales@jcdecaux.fi

digi_pikaratikka_axe_2023

 

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä