Siirry suoraan sisältöön

JCDecaux’n ulkomainonta on valintasi silloin, kun haluat että brändisi muistetaan ulkoa. Tällä medialla tavoitat suomalaiset tehokkaasti ja vaikuttavasti siellä, missä kaupunkilaiset liikkuvat. Kampanjassa osoitetaan kirjaimellisesti, miten parhaat muistetaan ulkoa.

JCDecaux’n kampanja ”kun haluat, että sinut muistetaan ulkoa” viestii brändien mahdollisuudesta vaikuttaa kaupunkilaisten top of mindiin tehokkaasti. JCDecaux’n ulkomainosverkosto ulottuu Helsingistä Lappiin asti ja kattaa yli 10 500 pintaa 60 kaupungissa.

JCDecaux’n abri-verkosto sijoittuu valtakunnallisesti 60 kaupungissa laajasti ja kattavasti, niin kaupunkien keskustoihin kuin lähiöihinkin vaikuttaen kuluttajiin aina, kun he liikkuvat kodin ulkopuolella. JCDecaux’n digipintoja on puolestaan yli 1700 ympäri Suomen, keskittyen suurimpiin kaupunkeihin ja niiden vilkkaisiin keskustoihin.

Ulkomainonta on brändeille turvallinen ja always on -ympäristö rakentaa brändinäkyvyyttä: Brändi on päällä 24/7 ja ainoana mainostajana ei ole vaaraa, että näkyvyys sijoittuisi brändille epäedulliseen sijaintiin tai seuraan.

 

Parhaat muistetaan ulkoa!

 

 


Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä