Siirry suoraan sisältöön

Löytyykö teiltä Suomen vastuullisin tuote? JCDecaux Finland mukana tukemassa Suomen vastuullisin tuote -kilpailua

Löytyykö teiltä Suomen vastuullisin tuote? JCDecaux Finland mukana tukemassa Suomen vastuullisin tuote -kilpailua

 

Vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat tänä päivänä yhä vahvemmin osa yrityksien toimintaa. Muutos on toivottu ja siihen on vaikuttanut osaltaan valtakunnallinen keskustelu ja kuluttajien vaade läpinäkyvyydestä toiminnassa. Kestävän kehityksen periaatteet ovat JCDecaux Finlandin toiminnan lähtökohta, jonka osana haluamme tukea kestävää kulutusta: olemme mukana tukemassa ensimmäistä kertaa järjestettävää Suomen vastuullisin tuote -kisaa.

Suomen vastuullisin tuote -kilpailu haluaa nostaa parrasvaloihin kestävää elämäntapaa tukevia kuluttajatuotteita. Kilpailun järjestää Infine Oy, joka on Suomen ensimmäinen vastuullisuusmuotoilutoimisto. Kilpailuun voi osallistua kuluttajille suunnatuilla tuotteilla ja palveluilla, jotka läpäisevät luottamuksellisen vastuullisuusarvioinnin. Kilpailuun ehtii ilmoittautua 15.9. mennessä täällä.

Vastuullisuusarviointi omasta tuotteesta tai palvelusta

Suomen vastuullisin tuote -kilpailun voittajat valitaan kokonaisvaltaisen vastuullisuusarvioinnin perusteella, jonka tekevät Suomen johtavat vastuullisuuden ja kestävän kehityksen asiantuntijat. Arvioinnissa otetaan huomioon muun muassa ilmastonmuutoksen torjunta, työntekijöiden oikeuksien kunnioittaminen, ihmisoikeuksien toteutuminen, ympäristöjalanjäljen vähentäminen, kotimaisuusaste ja lähituotanto sekä hyvän liiketoimintaetiikan noudattaminen. Lisäksi tuotteen tulee tukea kestävää elämäntapaa. 

Suomen vastuullisin tuote -voittajat julkaistaan 9.10.2022 Kestävän elämän tapahtumassa Helsingin Kattilahallissa. Myös kuluttajat pääsevät vaikuttamaan äänestämällä Yleisön valinta -sarjan voittajan.

Palkintona valtakunnallista näkyvyyttä

JCDecaux Finland Oy haluaa tehdä vastuullisuuden näkyväksi ja tarjoaa voittaja tuotteelle tai palvelulle valtakunnallista digitaalista ulkomainosnäkyvyyttä yli 50 000 euron arvosta. Ulkomainoskampanjan aika sovitaan kilpailun voittajan kanssa erikseen. Mukana on nyt jo yli 200 esikarsittua tuotetta, joita voit katsoa osoitteesta www.ostavastuullisesti.fi


Lisätietoja: 

Ville-Matti Koskinen
Infine
CGO, Sales
040 50 600 40
ville-matti@infine.fi

 

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä