Siirry suoraan sisältöön

Näy ensimmäisten joukossa Länsimetron uusilla digipinnoilla

Näy ensimmäisten joukossa Länsimetron uusilla digipinnoilla

Länsimetron toinen vaihe Matinkylästä Kivenlahteen on valmis ja uusilla metroasemilla kiiltelevät myös upouudet digitaaliset ulkomainospinnat

Länsimetron toinen vaihe Matinkylästä Kivenlahteen on valmis ja uusilla metroasemilla kiiltelevät myös upouudet digitaaliset ulkomainospinnat. Uudet metroasemat sijaitsevat nopeasti kasvavissa kaupunginosissa ja ne ovat todellisia liikenteen solmukohtia, joissa yhdistyy Espoon ja lähikuntien liityntäreitit. Ensimmäiset kampanjat pyörähtävät käyntiin 3.12 uusilla asemilla.

 

Länsimetron vaihe 2 tulee kasvattamaan jo ennestään valtavia metron nousijamääriä

Kuluttajat ovat palanneet joukkoliikenteen pariin ja metrossa tehdään joka viikko 1,5 miljoonaa matkaa. Metron matkustajamäärät ovat +30% kasvussa. Länsimetron 2 vaiheen valmistuttua nousijamäärät tulevat entisestään kasvamaan ja ennustammekin että vielä tänä vuonna tehdään uusi ennätys ja 1,6 miljoonan nousijan rajapyykki menee rikki.

Länsimetron vaihe 2 Matinkylästä Kivenlahteen on valmis ja liikennöinti alkaa 3.12. Uuden karheilla metroasemilla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan valtaviin kuluttajavirtoihin digitaalisella ulkomainonnalla. Yhteensä neljällä metroasemalla on 12 upouutta digitaalista näyttöä, joilla on mahdollista saavuttaa yli 400 000 impressiota eli todennettua, datapohjaista kontaktia viikossa.

Kuluttajat tavoitetaan otollisella hetkellä

Metro on loistava ympäristö tavoittaa kuluttajat silloin, kun heillä on aikaa keskittyä ympäröiviin viesteihin: Metron matkustusajat ovat suhteellisen pitkiä ja myös asemilla odotetaan metron saapumista yleensä useita minuutteja. Tässä ympäristössä pääset myös dominoimaan aikaa ja paikkaa sillä muita medioita ei juurikaan ole.

Ota yhteyttä ja ole ensimmäisten joukossa vaikuttamassa espoolaisiin kuluttajiin!

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä