Siirry suoraan sisältöön

Lähetä joulutervehdys läheiselle JCDecaux’n digitaalisilla näytöillä

Lähetä joulutervehdys läheiselle JCDecaux’n digitaalisilla näytöillä

Tämän vuoden joulunäkyvyydessä pääset ilahduttamaan läheisiä; perhettä, sukulaisia, ystäviä tai vaikkapa koko kaupunkia lähettämällä jouluterveiset osoitteessa www.talventervehdys.fi. Tervehdykset julkaistaan JCDecaux’n digitaalisilla näytöillä ympäri Suomen Helsingistä Rovaniemelle saakka. Mukana kampanjassa on 14 digikaupunkia, joiden digitaalisilla näytöillä joulun toivotukset pyörivät lähes koko joulukuun.

Osallistu koko Suomen joulukalenteriin osoitteessa www.talventervehdys.fi

Joulukampanja jatkaa vuoden takaista talventervehdys -kampanjaa ja kevään Pienet asiat -kampanjaa.

”Näinä aikoina läheisten ja kaupunkilaisten ilahduttaminen nousee entistä suurempaan arvoon, etenkin jos ei ole mahdollisuutta tavata läheisiä. Halusimme tuoda joulumieltä kaupunkilaisille ja tarjota tavan lähettää jouluterveisensä rakkaimmillensa, olivatpa nämä sitten kaukana tai lähellä.”, kertoo JCDecaux’n markkinointipäällikkö Krista Kivikoski.

1.12. alkavaan Joulukalenteri -kampanjaan pystyy lähettämään tervehdyksensä osoitteessa www.talventervehdys.fi Sivustolla pystyy valitsemaan mieleisensä korttipohjan, kirjoittamaan terveisensä sekä valitsemaan halutut joulukalenterin päivät ja kaupungit, joissa tervehdys näkyy. Joulukampanja päättyy 26.12.2020. 

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä