Siirry suoraan sisältöön

Moni uskoo, että kaupungeissa ei liiku talvilomaviikoilla kaduilla kuin viimainen tuuli. Tilastot todistavat kuitenkin muuta! Tartu hiihtolomatarjoukseen ja toteuta tehokkaita ulkomainoskampanjoita viikoilla, joilla ihmiset ovat sankoin joukoin liikeellä. Nyt kaikki digipinnat -25% viikoilla 8-10, kampanja voimassa niin kauan kuin kapasiteettia riittää!

Moni pukee päälleen hiihtohousujen sijaan ostohousut

Yleisön tavoittaa talvilomalla kaupungissa parhaiten ostopolun varrella kotoa kauppaan sekä sieltä, missä vietetään vapaa-aikaa ja säiden salliessa ulkoillaan. Eikä ihme, ovathan ravintolat, kaupat,  ostoskeskukset, kulttuurilaitokset ja elokuvateatterit auki ja ihmiset lomamielellä.

Kun työarkikaan ei kiristä päätä, on helppo olla avoin ja vastaanottavainen kaikelle uudelle. Moni ottaa talvilomasta ilon irti kotikaupungissa ja lähtee ulos ystävien ja perheen kanssa virkistäytymään, shoppailemaan, syömään ja juomaan.

digi_metro_nordica

Tavoita ihmiset talvilomaviikoilla ulkona hulppealla edulla: -25% kaikista digitaalisista kampanjoista

JCDecaux tarjoaa käyttöösi huikean talviedun sekä runsaasti erilaisia ulkomainospintoja, joilla tavoitat ihmiset kaupungin parhailta paikoilta talvilomaviikoilla. Ota yhteyttä, saat meiltä tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Näy oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

Varaa omasi heti! Nyt on aika ostaa ulkomainospaikat talvilomaviikoilta 8, 9 ja 10 /2024. Ota yhteyttä

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä