Siirry suoraan sisältöön

Tutustu JCDecaux'n tuotteisiin


_A2_4471

Abribus-julistepinnat

Abribus on suosittu perinteinen tuotteemme, joka rakentaa brändisi valtakunnallisesti tai paikallisesti. Abribus-verkostomme tarjoaa parasta peittoa ja toistoa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Helsinki digi_compass_rautatientori_ben_jerrys

Transport

Metroasemat, metrot ja raitiovaunut luovat uniikin mediaympäristön, jossa saat brändillesi yleisön jakamattoman huomion. Transport-ympäristö on myös tutkitusti ihanteellinen ympäristö vastuullisille viesteille.

Helsinki_mannerheimintie

Digi Finland

Digi Finland -kokonaisuus sisältää valmiit digitaalisen ulkomainonnan ratkaisut silloin, kun haluat tavoittaa kohderyhmäsi pääkaupunkiseudulla, Etelä-Suomen kasvukolmion alueella tai valtakunnallisesti Suomen suurien kaupunkien ydinkeskustoissa.

digi_kaivokatu_Jaffa

Digi Helsinki

Helsinki lähialueineen muodostaa vilkkaan 1,6 miljoonan asukkaan metropolin. JCDecaux'n digitaalisen ulkomainonnan ratkaisut takaavat, että brändisi näkyy Helsingin keskustan ja kantakaupungin tavoittavimmilla sijainneilla.

Tampere_Digi_Vertical_Transport_summer_Mobilepay

Digi Tampere

Tampereen seutu kasvaa ja kehittyy ennätysvauhdilla. Tutkitusti elinvoimainen Tampereen keskusta tarjoaa monia syitä tulla ja viipyä. JCDecaux'n digitaalisen ulkomainonnan ratkaisuilla tavoitat aktiiviset kaupunkilaiset Tampereen ykköspaikoilla.

Turku_Kauppatori_Digital_Summer_Spring_Zalando

Digi Turku

Turun keskusta ja uudistunut Kauppatori luovat ainutlaatuisen mainostajan ja kaupunkilaisten kohtaamispaikan. JCDecaux'n digitaalisen ulkomainonnan ratkaisuilla otat ihmisvirrat haltuun Turun ydinkeskustan keskeisimmillä sijainneilla.

kuopio_2022_digi

Digi Local

JCDecaux'n Digi Local -tuotekokonaisuus tarjoaa mainostajalle ylivertaisen mahdollisuuden tavoittaa kaupunkilaiset aidosti kaupunkien parhailla paikoilla ympäri Suomen!

digi_asematunneli_twin_reissumies_vk47_1-1

Digi Exclusive

JCDecaux'n halutuimmat digitaaliset mediapinnat ovat mainostajan paras näyteikkuna Suomen vilkkaimmissa sijainneissa, sillä parhaat muistetaan ulkoa.

espoo_iso_omena_HM

Digi Target Audiences

JCDecaux'n digitaalisilla kohderyhmätuotteilla kohdennat viestisi ja valloitat kohdeyleisösi datan voimalla. Älykkäillä datapohjaisilla ratkaisuilla varmistat, että brändisi näkyy juuri siellä, missä sinun kohderyhmäsi liikkuu.

Visiblin_Digi_apteekit_Turku

Digi Point-of-Interest (POI)

JCDecaux'n digitaaliset sijaintikohdennukset on rakennettu datapohjaisesti, jolla varmistat viestisi näkyvyyden kohderyhmällesi merkittävissä sijainneissa.

kokoteipattu_Paulig_202019_A2_8595_crop

Erikoisteippaukset

Lähes 80-vuotisen ulkomainoshistorian aikana olemme toteutaneet satoja kokoteipattuja mainosraitiovaunuja, kymmeniä mainosmetrovaunuja sekä suuria määriä erilaisia teipattuja mainosratkaisuja esimerkiksi metroasemille, kuten lattiatarrat ja kaideteippaukset.

paulig_new-1

Innovate

JCDecaux Finlandin Innovate-tiimi tarjoaa räätälöityjä Out-of-Home -kampanjoita, jotka vievät valmiita ideoita konseptista todellisuuteen. Luovat ratkaisut tarjoavat huomiota herättäviä kampanjoita kaikissa ympäristöissä, erikoisrakenteista ja mobiilivuorovaikutuksesta virtuaalitodellisuuteen. Innovate -tiimimme rakentaa tehokasta brändiviestintää ainutlaatuisilla ja mieleenpainuvilla kampanjoilla, jotka haastavat aina yleisön odotukset ja käytännöt ulkomainonnassa.