Siirry suoraan sisältöön

Tutustu ulkomainonnan tuotteisiin


kuva-abribus_vaateliikkeiden_yleismainonta

Julistepinnat

Abribus on suosittu perinteinen tuotteemme, se rakentaa brändisi valtakunnallisesti tai paikallisesti. Se tarjoaa parasta peittoa ja toistoa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Abribus-julisteet löytyvät sieltä missä ihmiset liikkuvat, esimerkiksi bussipysäkeiltä, kauppojen läheisyydestä tai kaupunkien keskustoista. 

01_lasipalatsi_Pandan digitaalinen ulkomainos Lasipalatsin hubissa

Kaupunkidigit

Joustava kaupunkidigi valloittaa yleisöt tehokkaasti ja mitattavasti koko Suomessa. Valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu yksittäisestä näyttökeskittymästä, Digihubista, aina laajempaan vaikutusalueeseen, yhdessä tai useammassa kaupungissa. Hyödynnä digitaalisen ulkomainonnan mahdollisuudet innostavaan, liikkeellä huomion vangitsevaan sisältöön.

03_ratina_tampere_2

Kauppakeskusdigit

Näkyvyyttä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa.
Vaikutusalueen Digihubit sijaitsevat kiinnostavimmissa kauppakeskuksissa, parhailla paikoilla ja ne ovat pyhitetty vain kaupalliseen tarkoitukseen, näin viestisi välittyy katkeamatta.
Kauppakeskuksissa tavoitat digitaalisesti ostomoodissa olevat kuluttajat, silloin kun heillä on aikaa syventyä sisältöihin.

Kalevala-Koru-2022

Raitiovaunut

Raitiovaunussa ja pysäkeillä yleisöllä on aikaa keskittyä seuraamaan myös mainontaa tarkemmin. Oli kyse sitten kokoteipatusta ratikasta, pysäkkisivusta tai digitaalisista näytöistä raitiovaunujen sisällä, ratikalla tavoitat sekä matkustajat että muut liikenteessä liikkujat. 

pikaratikka_sisa_500

Pikaraitiotie 15

Tavoita kaupunkilaiset raiteilla Helsingin Itäkeskuksesta Espoon Keilaniemeen ulottuvan Pikaraitiotie 15 matkassa ja linjan varrella. Tämä uudenlainen mediaympäristö on kaupunkilaisten ja brändisi laadukas kohtaamispaikka ilman muuta mediahälyä.

digi_metro_iso_omena_vk35_2

Metrojunat

Metron matkassa olet mukana liikkuvien helsinkiläisten ja espoolaisten arjessa silloin, kun heillä on aikaa keskittyä. Mainonta metrossa on kustannustehokas ja ketterä digitaalinen tapa mainostaa ja vaunujen lisäksi voit hyödyntää myös metroasemien digitaalisia mainospintoja näyttävän mainoskokonaisuuden aikaansaamiseksi.

digi_metroasema_rautatientori_dna_vk35_1

Metroasemat

Metroasemilla olet mukana liikkuvien helsinkiläisten ja espoolaisten arjessa. 
Metroasemien digitaalisia mainospintoja hyödyntämällä rakennat helposti näyttävän mainoskokonaisuuden esimerkiksi paikallisesti juuri sinulle tärkeillä pysäkeillä.
Pääkaupunkiseudulla 79 % ihmisistä käyttää joukkoliikennettä joka viikko.


timantit_oma3_JCDecauxn timanttinen ulkomainoskamppanja compass Rautatietori

Rautatientori Helsinki

Compass Rautatientori on kooltaan valtava, 16 neliön digitaalinen näyttö, joka mahdollistaa mainostajalle brändin rakentamisen ja ilmiöiden luomisen yhdellä ydinkeskustan vilkkaimmista sijainneista. Rautatientorin Kompassitason Compass herättää kuluttajien huomion joukkoliikkumisen solmukohdassa päärautatieaseman, Rautatientorin ja Elielin bussiterminaalien sekä keskustan kauppakeskusten sykkeessä.

dep_ratkaisu_color

Rautatientori DEP Helsinki

DEP Rautatientorilla kuljet liikkuvan kuluttajan matkassa 32 digitaalisen pinnan voimin.Samanaikaisesti liikkuvat screenit herättävät huomion ja piristävät arjen matkalla. Laadukkaat digitaaliset pinnat jäävät kaupunkilaisten mieleen, ne tarjoavat mainostajalle mahdollisuuden tuoda brändi esiin tyylikkäästi kuluttajan matkan varrella.

BioLuvil_teippaus_01_2023_rautatientori_5062_0-2

Erikoisteippaukset

Lähes 80-vuotisen ulkomainoshistorian aikana olemme toteutaneet satoja kokoteipattuja mainosraitiovaunuja, kymmeniä mainosmetrovaunuja sekä suuria määriä erilaisia teipattuja mainosratkaisuja esimerkiksi metroasemille, kuten lattiatarrat ja kaideteippaukset.

paulig_new-1

Innovate-erikoisratkaisut

JCDecaux Finlandin Innovate-tiimi tarjoaa räätälöityjä Out-of-Home -kampanjoita, jotka vievät valmiita ideoita konseptista todellisuuteen. Luovat ratkaisut tarjoavat huomiota herättäviä kampanjoita kaikissa ympäristöissä, erikoisrakenteista ja mobiilivuorovaikutuksesta virtuaalitodellisuuteen. Innovate -tiimimme rakentaa tehokasta brändiviestintää ainutlaatuisilla ja mieleenpainuvilla kampanjoilla, jotka haastavat aina yleisön odotukset ja käytännöt ulkomainonnassa.