Siirry suoraan sisältöön
digizone_hki_lunden_oy_ab_jalostaja_jalostaja_hernekeitto_699443_1_2

Brändin rakentaminen ja tunnettuuden kasvattaminen

Brändi on aina visuaalinen, siksi ulkomainonnalla onnistuu niin brändin rakentaminen kuin tunnettuuden kasvattaminen

Helsinki digi_compass_rautatientori_ben_jerrys

Ulkomainonta vie yrityksesi tai tuotteesi brändin nopeasti ihmisten tietoisuuteen. Joko kerralla koko kansalle tai paikallisesti. Ulkomainonnalla on visuaalista voimaa, joka vetoaa tunteisiin. Ulkomainonnalla syvennät mielikuvia brändistäsi. Digitaalisuutta hyödyntämällä brändisi tarina herää ulkona eloon poikkeuksellisen näyttävästi.

Pirstaloituneessa mainosmarkkinassa ja kanavapaljouden keskellä ulkomainonta erottuu massamedian voimalla. Ulkomainonnan peitto ja toisto varmistavat, että brändisi huomataan ja muistetaan.

Onko brändilläsi vielä matkaa kuluttajan top 5een? Ulkomainonta on erinomainen väline, kun haluat kirkastaa tuotteen tai yrityksen mielikuvaa. Ensinnäkin ulkomainonta tavoittaa suomalaisia laajasti. Visuaalisesti laadukkaista mainostauluissa brändisi lisäksi näyttäytyy parhaimmillaan ja jää toiston ansiosta mieleen.

Digitaalinen ulkomainonta, joka tuo uusia mahdollisuuksia niin vaikutusalueen valintaan kuin luoviin toteutuksiin. Digillä vahvistat brändin ja kuluttajan välistä yhteyttä kertomalla vaikuttavia tarinoita ja vetoamalla tunteisiin.

Suunnittele ja toteuta ulkomainoskampanja
asiantuntijamme
avustuksella.

Tutustu toteutettuihin kampanjoihin

Lue lisää aiheesta

Suunnittele ja toteuta ulkomainoskampanja
asiantuntijamme avustuksella.
Jätä yhteydenottopyyntö!