Siirry suoraan sisältöön

Sitoudumme ulkomainosliiton energiaa säästäviin suosituksiin

Sitoudumme ulkomainosliiton energiaa säästäviin suosituksiin

Olemme mukana energiansäästöprojektissa, jonka suosituksia noudattamalla mainoslaitteiden energiatehokkuutta voidaan entisestään parantaa. Konkreettisia toimenpiteitä ovat mainoslaitteiden sammuttaminen yöaikaa (5h), valovoiman säätely ympäristön kirkkauden mukaan ja mainospinnan enimmäiskirkkauden laskeminen.

 


JCDecaux Finland on mukana tukemassa Suomen vastuullisin tuote -kilpailua, sillä tietoutta siitä mihin kaikkeen vastuullisuus liittyy tarvitaan lisää. Onnittelut Järki Särki, raadin valitsema voittaja. Voittajat kävi kukittamassa meidän Jenni Heinonen (keskellä).

Energiansäästämisen lisäksi resurssitehokkuus ja ympäristövastuullisuus ovat osa jatkuvaa, pitkän tähtäimen kestävää kehittämistä. Ratkaisumme, kuten bussipysäkit on suunniteltu niin, että osia voi uusiokäyttää ja materiaalit ovat kierrätettäviä. Ratkaisuissamme käytettävä sähkö on 100% uusiutuvaa sähköä ja julistepaperi 100% vastuullisiksi sertifioiduista metsistä. Ympäristöarvojen lisäksi haluamme tukea vastuullista toimintaa ja vaadimme sitä myös kaikilta toimitusketjussamme. 

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä