Siirry suoraan sisältöön

Entistäkin ketterämpää ulkomainontaa - muokkaa viestiäsi viime metreille saakka

Entistäkin ketterämpää ulkomainontaa - muokkaa viestiäsi viime metreille saakka

JCDecaux tarjoaa palvelun, jonka ansiosta painettujen kampanjoiden aineistopäivät lähentyvät digitaalista mainontaa.

Aineistojen lyhyeen toimitusaikaan on jo totuttu digitaalisessa mainonnassa. Nyt JCDecaux tarjoaa palvelun, jonka ansiosta painettujen kampanjoiden aineistopäivät lähentyvät digitaalista mainontaa.

Nopeat liikkeet ovat tänä päivänä bisneksen arkea. On selvää, että maailma muuttuu nyt ennennäkemätöntä vauhtia. Se vaikuttaa suoraan markkinointiviestintään. Ketterät ratkaisut ovat tarpeen. Kun tilanteet elävät, omaan kampanjaan suunniteltu viestikärki, siihen valittu tuote tai kampanjahinta ei välttämättä ole juuri H-hetkellä se oikea.

Vaikka epävarmuustekijöitä olisikin ilmassa, sinun ei tarvitse jättää varaamatta ulkomainoskampanjaa. Pienellä lisäkustannuksella pääset viilaamaan markkinointiviestiäsi kärkeä viimeiseen asti. Tai keksi vaikka kokonaan uuden idea, ja sille vaikuttava toteutus.

Muokkaa ulkomainosta viimeiseen saakka

JCDecauxin tarjoamat painotöiden nopeat ja lyhyet toimitusajat mahdollistavat sinulle nopean reagoinnin silloin kun sitä tarvitaan. Saat oikeat viestit yleisölle juuri oikeaan aikaan.

Muutama esimerkki siitä, mihin ja kenelle nopea painatus sopii erityisen hyvin:

• Rajoitetut tarjoukset. Kun haluat varmistaa, että sinulla on tuotetta varmasti riittävästi varastossa.

• Tapahtumat. Tapahtumat saattavat peruuntua yllättävästi. Tai kenties liput onkin jo myyty loppuun ja haluat vaihtaa mainoksen sisältöä viime hetkellä.

• Päivittäiset tarjoukset ovat usein muuttuvia ja vaativat nopeaa reagointia.

• Juuri tulleet tuotteet. Voit odottaa viimeiseen asti, saatko jonkin hittituotteen valikoimaasi ja voit viestiä siitä yleisölle.

Näin pikapainatus toimii

Voit toimittaa painovalmiin aineiston aineistoportaaliin seitsemän arkipäivää ennen kampanjan alkua. Pikapainatuksesta peritään lisämaksu joka on +25 %. Kun toimitat aineiston viisi arkipäivää ennen kampanjan alkua, lisämaksu on +35 %. Erityisesti viiden arkipäivän toimituksissa on syytä kuitenkin ennakkoon varata tuotantokapasiteetti.

Haluatko tietää lisää pikapainatuksen mahdollisuuksista?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, saat tietää lisää pikapainopalvelusta. Autamme sinua myös valitsemaan parhaat mainospaikat ja varmistamme oikean sijoittelun.

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä