Siirry suoraan sisältöön

Aineisto-ohjeet pystyformaatin näyttöihin ympäri Suomen

Aineisto-ohjeet Suomen suurimmissa kaupungeissa sijaitseviin pystyformaatin näyttöihin.

Jos kampanjalla on useampi kuin yksi aineisto, julkaisujärjestelmämme määrittelee eri aineistoversioiden samanaikaisen näkymisen järjestyksen satunnaiseksi vierekkäisillä näytöillä. Jokaiselle aineistoversiolle tulee tasapuolisesti näkyvyyttä, ellei muuta ohjeisteta esimerkiksi prosentuaalisella jaolla. Mikäli yhden aineistoversion halutaan siis näkyvän kerrallaan samanaikaisesti kaikilla näytöillä, mainitsethan tästä aineistojen toimituksen yhteydessä ajastusohjeissa tai ole yhteydessä Mediaportaaliin (mediaportaali@jcdecaux.com).

Mikäli kampanjalle on suunnitteilla yli 20 aineistoa/formaatti, olethan yhteydessä mediaportaali@jcdecaux.com aineistojen toimitusajasta.

1. Yleiset ohjeet:

• Tiedoston koko max. 26MB
  • Resoluutio: 1080 x 1920 px

VIDEOAINEISTO:

STAATTINEN KUVA-AINEISTO:
  • Tiedostomuoto .JPG tai .MP4
TIEDOSTON NIMEÄMINEN:

Nimeä tiedostot niin, että nimestä selviää seuraavat:

• Mainostaja
  • Mainostettava tuote
  • Kampanjaviikko
  • Aineiston resoluutio
  • Kohdennettujen Twin -aineistojen nimeämisohjeet löydät täältä

2. Materiaalin toimitus:

• Valmis aineisto toimitettava 2 arkipäivää ennen kampanjan alkua klo 12 mennessä
    • Esim. jos kampanja alkaa maanantaina, aineiston toimituspäivä on edellisen viikon torstaina klo 12 mennessä.
  • Koko aineiston toimitus kerralla. Jos aineistoa käytetään useammassa paikassa ei samaa aineistoa tarvitse toimittaa kuin kerran.

Materiaalin toimitusosoite: Mediaportaali

Ilmoita materiaalin toimituksen yhteydessä ainakin:

• Mainostajan nimi
  • Kampanja-aika

3. Muuta huomioitavaa

VERKKOYHTEYTTÄ HYÖDYNTÄVÄT, DYNAAMISET KAMPANJAT
NÄYTTÖKOHTAINEN KOHDENTAMINEN, SYNKRONOINTI
MUUTA HUOMIOITAVAA
  • Huomioithan suunnittelussa, että laitteet eivät toista ääntä.
  • Löydät näyttöjen tekniset tiedot täältä.