Siirry suoraan sisältöön

Jos haluat kohdentaa aineistojasi näytöittäin, tai hyödyntää digihubien näyttöjen synkronointia, lue alla olevat vinkit

Alta löydät myös digitaalisten vaikutusalueiden digihubien kartat kootusti. Karttoihin on merkitty kunkin mainoslaitteen numero, jota voit halutessasi käyttää aineiston kohdentamiseen.

 
Materiaalin toimitus:

  • Valmis aineisto toimitettava 5 arkipäivää ennen kampanjan alkua klo 12 mennessä
    • Esim. jos kampanja alkaa maanantaina, aineiston toimituspäivä on edellisen viikon maanantaina klo 12 mennessä.
  • Koko aineiston toimitus kerralla. Jos samaa aineistoa käytetään useammassa näytössä, ei samaa aineistoa tarvitse toimittaa kuin kerran. Ohjeista mihin näyttöihin kyseinen aineisto kohdistetaan joko tiedostonimessä tai erillisessä ohjeessa.

 
Mikäli kampanjalle on suunnitteilla yli 20 aineistoa, olethan yhteydessä mediaportaali@jcdecaux.com aineistojen toimitusajasta.

Materiaalin toimitusosoite: Mediaportaali

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen näyttökohtaisesti kohdennettujen ja synkronoitujen aineistojen suunnitteluun tai ohjeistukseen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme: mediaportaali@jcdecaux.com 

 

1. Näyttökohtainen kohdentaminen

Jos haluat kohdentaa tietyn aineiston tiettyyn näyttöön, katso allaolevista kartoista näyttöjen numerot ja lisää numero aineistotiedoston nimeen.

Lopullinen, valmis aineisto, tulisi kallistaa 90 astetta vasemmalle (vastapäivään) toimitettaessa. Toimitettava aineisto on siis tallennettu “kyljelleen".

Kohdennettujen DEP aineistojen nimeäminen:

Name the file according to the direction and screen location. For example, a material placed in the first screen downhill to the metro, named campaign name_a1.mp4.

 

 

2. Synkronoitujen näyttöjen hyödyntäminen

Jos haluat hyödyntää näyttöjen synkronointia, esimerkiksi juoksuttamalla elementtiä näytöltä toiselle, löydät alta eri hubien näyttöjen etäisyydet.

Lopullinen, valmis aineisto, tulisi kallistaa 90 astetta vasemmalle (vastapäivään) toimitettaessa. Toimitettava aineisto on siis tallennettu “kyljelleen

 

Kaksoisnäytöt, jotka sijaitsevat metrossa ja asematunnelissa

Molemmat näytöt voidaan näyttää joko samaa tai eri materiaalia. Huomioithan, että käyttämällä esimerkiksi kahta laatikkoa jaettua vaakamuotoista videomateriaalia, molemmille näytöille tulee lähettää oma materiaali.

Muista nimetä selkeästi mikä on vasen ja mikä oikea näyttömateriaali.

 

DEP Rautatientori

 

DEP_etäisyydet ja sijainti

 

Helsingin näyttöasettelu:

Helsinki pysäkkimalli A Käytössä esimerkiksi: Aleksanterinkatu Helsinki, Kauppatori Helsinki, Lasipalatsi Helsinki, Rautatientori Helsinki, Stocka-Aleksanterinkatu Helsinki, Stocka-Mannerheimintie Helsinki, Ooppera Helsinki, Kaisaniemi (Varsapuistikko) Helsinki, Kaisaniemi Helsinki, Kamppi (Tennispalatsi) Helsinki, Töölö Tullinpuomi Helsinki  
Helsinki pysäkkimalli B Käytössä esimerkiksi: Lasipalatsi Helsinki (Sokosta vastapäätä)
Helsinki pysäkkimalli C   Käytössä esimerkiksi:  Kaivokatu Helsinki, Mäkelänkatu/Sturenkatu Helsinki, Ruoholahti Helsinki