Siirry suoraan sisältöön
innopysakki_viestintavirasto_icann_438110_3

Ratkaisuja joukkoliikenteelle

Mukaansatempaava mainonta, digitalisoituva joukkoliikenne ja älykkäämpi asemaympäristö ovat yhteistyömme ytimessä. Yhteistyömme julkisen liikenteen toimijoiden kanssa parantaa matkustuskokemusta ympäri maailman.

kokoteipattu_ratikka_duunitori_vk21_3

Elämyksiä arjen matkoihin

JCDecaux on osaltaan mukana kehittämässä joukkoliikenteen matkustusmukavuutta. Mainospinnoillamme tarjotaan hyödyllistä ja viihdyttävää sisältöä, jolla rikastetaan kaupunkilaisten odotusaikaa liikennevälineissä ja niiden ulkopuolella.

Digitaalisuus on mahdollistanut myös aivan uudenlaisten elämysten tarjoamisen matkustajille. Tämän myötä joukkoliikenteen solmukohdat kehittyvät älykkäämmäksi ja viihtyisämmiksi osaksi kaupunkiympäristöä. 

timantit_oma3_JCDecauxn timanttinen ulkomainoskamppanja compass Rautatietori

Astetta näyttävämpi asema

Laatu, näyttävyys ja "wow"-efekti kuuluvat olennaisesti JCDecaux'n ulkomainontaan. Autamme luomaan asema-alueista entistä viihtyisämpiä julkisia tiloja.

Sijaintimme suunnitellaan sulautumaan saumattomaksi osaksi joukkoliikenneympäristöä ja tukemaan sijaintien yksilöllistä identiteettiä.

keskustori_we_tre_Tampereen Keskustorin bussipysäkki

Vauhti, varmuus, vastuu

JCDecaux toteuttaa huollon, ylläpidon, ja yllättävät muutokset nopeasti ja täsmällisesti. Korjaukset hoituvatkin tunnetulla tehokkuudella - usein ilmoituspäivän aikana! Takaammekin 48 tunnin vasteajan vikailmoituksille.

Kumppaninamme myös valjastat matkustajavirrat osaksi julkisen liikenteen kehitystä JCDecaux'n reilulla rahoitusmallilla. 

Kiinnostuitko?
Jätä yhteydenottopyyntö!