15.11.2019 tehtiin urheiluhistoriaa, kun suomen jalkapallomaajoukkue varmisti paikkansa EM-lopputurnauksessa päihitettyään Liechtensteinin kotiottelussaan.

Voiton varmistuttua fanit vyöryivät kaduille, missä heitä odottivat ulkomainostajien terveiset Huuhkajille.

 

 

Aika meidän tullut on!

Tärkeimpänä onnittelijana on luonnollisesti ollut Suomen Palloliitto, jonka kampanja lähti käyntiin ympäri valtakunnan samalla hetkellä, kun jatkopaikka varmistui.

Kaupunkien kaduilla julistettiin Suomalaisen jalkapallon uusi aikakausi alkaneeksi. Fanien juhlintaa täydensi Suomen toreilla liiton ajankohtainen viesti: Aika meidän tullut on!


  

Paulig vei Liechtensteinin kahville

Myös muut mainostajat Hyppäsivät Huuhkajien voiton juhlintaan mukaan ja jopa Liechtenstein sai osansa terveisistä.

Paulig vei kampanjassaan Liechtensteinin kuvainnollisesti kahville. Helsingin keskusta-alueen torijuhlien joukkoon kohdennettu kampanja sai oman osansa fanien hurmiosta monien kiivettyä pysäkin päälle juhlimaan Suomen voittoa.


 
pauligin huuhkajien voittoa juhliva ulkomainos Liechtenstein vietiin kahville


Coca-Colan värit ovat sininen ja valkoinen

Myös Coca-Cola kiitti Huuhkajia historiallisesta voitosta maalaamalla ikonisen tölkkinsä Suomen väreihin.

Kokiksen kampanja alkoi jo aiemmin viikolla joukkuetta kannustavilla viesteillä ”oi Suomi on!” ja ”Huuhkajat”. Kampanja suunniteltiin niin, että vain Suomen voittaessa, tölkki vaihtuu joukkueen sinivalkoisiin väreihin. Tasapelin tai häviön sattuessa, limu olisi pysynyt visusti punaisena.


 
coca cola mainos jossa tölkki muuttuu sinivalkoiseksi kiitos huuhkajat


Digitaalisen ulkomainonnan joustavuus ja mahdollisuus dynaamisesti muuttuviin sisältöihin tarjoaa mainostajalle houkuttelevan mahdollisuuden tarttua hetkeen.

Ajankohtaiset mainokset herättävät huomiota ja saavat aikaan positiivista pöhinää. Jos sinulla on ajatus nopeaa vasteaikaa vaativasta kampanjasta, sparraile siitä asiantuntijoidemme kanssa. Uusin markkinointi-ilmiö on vain yhden ulkomainoskampanjan päässä:

Kysy lisää asiakaspalvelustamme: