Asiakastiimimme on järjestäytynyt uudelleen palvelemaan paremmin ja asiantuntevammin eri asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Jatkossa niin mediatoimistot, ulkomainontaa suoraan hankkivat kuin avainasiakkuudet saavat kullekin asiakasryhmälle juuri heille suunniteltua asiantuntemusta käyttöönsä.  

Uudistuksen tarkoituksena on helpottaa asiakkaan ostamista ja kampanjasuunnittelua, ja toimittaa näin vaikuttavampia ja tavoittavampia ulkomainonnan ratkaisuja kullekin asiakasryhmälle.  

“Uusi järjestäytyminen sujuvoittaa asiakkaan ostoprosessia ja selkeyttää ostamiseen ja asiakkuuteen liittyvää viestintää”, JCDecaux´n markkinoinnista ja digitaalisista palvelukanavista vastaavan Asiakasdialogitiimin vetäjä Janiina Kauppinen kertoo.

“Järjestäydyimme tarjotaksemme asiakkaalle parhaan asiantuntemuksemme - myös henkilöstömme oli mukana luomassa uutta organisaatiotamme, ja nyt oikeat roolit ovat tarjoamassa asiantuntemustaan siellä, missä se on vahvinta”, Asiakastiimin vetäjä Elina Sohlberg taustoittaa.  

Mediatoimistoille osaavaa suunnittelua toimistopalveluista

Jatkossa mediatoimistojen palveluista vastaa asiantunteva toimistopalvelumme osaajatiimi, jonka asiantuntijat ovat perehtyneet nimenomaan mediatoimistojen asiakkaiden tarpeisiin ja kysymyksiin. Näin mediatoimistot saavat kauttamme parhaan arvon omille asiakkailleen.

Lisäksi mediatoimistoja palvelee edelleen myös oma verkossa toimiva palvelukanava, jonka kautta tarjouspyynnöt voi lähettää helposti ja vastaukset saa nopeasti. Digitaalisten näkyvyyksien ostaminen sekä tarjouspyynnöt onnistuvat kätevästi myös verkkopalvelun kautta.  

Suorapalvelusta ulkomainonnan ratkaisut yrityksen tarpeisiin

Kun yritys ostaa ulkomainontaa suoraan JCDecaux´lta ilman mediatoimistopalveluita, osaavat asiantuntijamme suorapalvelussa opastavat löytämään oikeanlaisen ja –kokoisen ratkaisun juuri kyseisen yrityksen tavoitteita silmällä pitäen.  

Suorapalvelun asiantuntijat palvelevat suoraostajia sähköpostitse ja puhelimitse. Lisäksi ulkomainonnan suoraostajat voivat myös käyttää ostaulkomainontaa.fi -verkkokauppakanavaa ulkomainonnan hankintoihin.

Avainasiakkaiden palvelut tehostuvat

Kun asiakkaan tarve on yhtä kampanjaa suurempi ja ulkomainontaa tehdään pitkällä tähtäimellä ja jatkuvana toimintona, JCDecaux tarjoaa henkilökohtaista opastusta ja asiantuntemusta, jotta ulkomainontaan laitettavat investoinnit toisivat arvonsa takaisin. Avainasiakkuuksista huolehtivien asiantuntijoidemme kanssa teet ulkomainonnasta mediapalettisi tuottavimman elementin.