Siirry suoraan sisältöön

JCDecaux laajentaa Helsingin seudun verkostoaan merkittävästi

JCDecaux laajentaa Helsingin seudun verkostoaan merkittävästi

Kauan odotettu pikaraitioliikenne Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välisellä radalla käynnistyy lauantaina 21.10. JCDecaux on Pikaraitiotie 15:n ylpeä yhteistyökumppani yli 200 mainospinnan voimin.

Vuodesta 2019 työn alla ollut Pikaraitiotie 15 liikennöi varhaisesta aamusta aina aamuyön pikkutunneille kuljettaen lähitulevaisuudessa lähes 90 000 matkustajaa jokaisena arkipäivänä. Yhteen ratikkaan mahtuu kolme kertaa enemmän matkustajia kuin tällä hetkellä käytössä oleviin telibusseihin. Pikaratikkaa ajetaan alkuun 10 minuutin vuorovälillä ja tavoitteena on tulevaisuudessa kuuden minuutin vuoroväli.

Kokonaismatka Itäkeskuksesta Keilaniemeen kestää noin tunnin. Pikaraitiotien pysäkit sijaitsevat asumisen, työpaikkojen ja palvelujen keskittymissä. Raitiotie parantaa kaupunkilaisten arkea ja toimii liikenteen solmukohtana yhdistäen Itäkeskuksen, Aalto-yliopiston ja Keilaniemen metroasemat sekä Oulunkylän, Huopalahden ja Leppävaaran juna-asemat. Sen vaikutukset tullaan näkemään myös kaupunkikuvassa, sillä lähivuosina linjan varrelle rakentuu uusia asuntoja Helsinkiin n. 18 000 ja Espooseen yli 4 000.

 

JCDecaux mukana matkalla pysäkeillä ja ratikoissa

JCDecaux'n mainosverkosto laajenee lokakuussa pikaratikan mukana merkittävästi. Mainostajalla on mahdollisuus tavoittaa oma kaupunkilainen kohderyhmänsä uusissa pysäkkien kaupunkidigeissä sekä julistepinnoissa laajasti koko reitin varrella. Sisätilojen digitaaliset näytöt mahdollistavat vaikuttamisen matkan aikana. Kokoteipattu Pikaratikka 15 tulee myös valikoimaan täydentäen JCDecaux'n jo olemassa olevien kokoteipattujen ratikoiden ja metrojen tarjontaa. 

JCDecaux’n myynnistä vastaava Mari Kauppinen on innoissaan uudesta aluevaltauksesta:

- Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus mainostajalle olla näkyvillä täysin uudentyyppisessä, kasvavassa ja kehittyvässä ympäristössä, jossa brändi kohtaa ihmisen matkustajien viihtyvyyteen ja matkustamisen helppouteen panostavassa ympäristössä. Katamme entistä laajemmin niitä alueita, joilla kaupunkilaiset arjessa liikkuvat.

 

Lisätiedot: Myyntijohtaja Mari Kauppinen, mari.kauppinen@jcdecaux.com 

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä