Tehtävä                                  Markkinointipäällikkö
Haku alkaa                           3.10.2019
Haku päättyy                      21.10.2019
Työsuhdemuoto                Määräaikainen ts
Työsuhteen luonne         Kokoaikainen
Viikkotyöaika                     37,5

 

Työpaikan kuvaus

JCDecaux toimii jo yli 80 maassa ja työllistämme yli 13 000 ihmistä ympäri maailmaa. Olemme maailman johtava ulkomainosyhtiö kadunkalusteissa, lentokenttämainonnassa sekä liikennevälinemainonnassa. Ulkomainonta kehittyy tällä hetkellä kovaa vauhtia datan ja digitaalisten työkalujen tuodessa uusia kasvun mahdollisuuksia. Tule mukaan rakentamaan ulkomainonnan tulevaisuutta!

Haemme nyt määräaikaiseen vuoden työsuhteeseen markkinointipäällikköä vastaamaan markkinoinnin suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta. Vastuualueeseen kuuluvat mm. kaupallisen toiminnan vuosikellon suunnittelu ja toteutus, markkinointipalveluiden alihankinta, sisäiset koulutukset ja jalkautukset, sekä muut markkinoinnin tehtävät. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä erityisesti myynnin kanssa. Markkinointitiimissä pääset osaksi seitsemän ammattilaisen joukkoa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, avointa ja energistä asennetta sekä täsmällisyyttä. Kokemus ja ymmärrys digitaalisesta liiketoiminnasta erityisesti B2B-kontekstissa katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, sekä kykyä esiintyä yleisön edessä.

Mediamyynti on toimialana dynaaminen ja vauhdikas, joten hakijalle on ensiarvoisen tärkeää niin paineensieto- kuin reagointikyky. Oman työn koordinointi- ja projektitaidot ovat myös erityisen tärkeitä.

Hakuaika päättyy 21.10. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Halutessasi voit kysyä lisätietoja tehtävästä soittoaikoina (Sampo Koskinen, Head of Marketing 0505376243):
8.10. klo 11-12
9.10. klo 9-10


 

Kiinnostuitko tehtävästä?