Menu Ota yhteyttä
Ostoskärry jossa arlan mainos hypermarketissa
 
 

Ostoskärryverkostollamme on vahva peitto K-citymarketeissa, sillä myymäläpeittomme on yli 90% kaikista Suomen K-Citymarketeist. Ostoskärry on ainoa mahdollisuus piirtyä kuluttajien mieliin viime hetkellä ennen ostopäätöstä, sillä myymälöissä harvoin näkee muuta mainontaa.

60 000 ostoskärryn valikoimallamme saat valtakunnallista näkyvyyttä myymälöiden sisällä Suomessa. Ostoskärrypinnat sarjoitetaan kärryjen sisä- ja ulkosivuille niin, että näkyvyys maksimoidaan. Tämä tekee ostoskärryistä ostospaikan massamedian ja näin pääset vaikuttamaan kuluttajan brändivalintaan.
 

Kuluttajien silmin

Kuluttajiin voit vaikuttaa vielä viime hetkillä, sillä 70 % kuluttajista tekee ostopäätökset vasta myymälässä.

Vaikka puheissa ihmiset suosivat kivijalkakauppoja, luomua ja lähellä tuotettua, teoissa hypermarkettien suosio näkyy. Ostoskärry on ainoa tuote, jolla pääset vaikuttamaan ostopäätöksiin siellä missä brändivalinnat tehdään. Kun sijoitat ostoskärryyn tuotteesi kuvan, se on helppo löytää myös kaupan hyllyltä.

Panostamalla näkyvyyteen siellä missä tuotteesi ovat, muistutat ja vaikutat kuluttajien valintoihin juuri ennen ostopäätöstä. Ostoskärryillä tavoitat 84 prosenttia 15–74-vuotiaista ostopäätösten äärellä (Norstat Finland, 2013).

 

Kysy lisää asiakaspalvelustamme:

 

Esimerkkejä tehokkaista Ostoskärry-kampanjoista:


Maggi ostoskärryissä. Lue lisää

Apetit valloitti digissä ja POSissa. Lue lisää
 
Herätä kiinnostus, houkuttele - päädy kärryyn! 
 
Ostoskärryt, 14 päivää
Citymarket
Mediahinta 17 330 €
Kiinnitys ja huolto 2 756 €
Yhteensä 20 086 €
Julistemäärä 26 356
Myymälämäärä 76