Menu
  • En-Fi
JCDecaux on voittanut Tampereen Raitiotien pysäkkikatossopimuksen tarjouskilpailun. Sopimuksen myötä JCDecaux vastaa Tampereen bussi- ja raitiovaunupysäkeistä ja niiden mainosmyynnistä seuraavan 15 vuoden ajan.
Sopimuksen myötä Tampereen uusi raitiovaunulinjasto saa arvoisensa pysähtymispaikat. Pysäkkien muotoilussa on huomioitu Tampereen yksilöllinen kaupunkimaisema ja ne tulevat palvelemaan kaupunkilaisia entistä paremmin.

Uusi sopimus on jatkoa pitkälle ja toimivalle yhteistyölle Tampereen kaupungin ja JCDecaux’n välillä. JCDecaux Finlandin kehitys- ja tekninen johtaja Matti Viitala kommentoi uutista näin:

 
Olemme todella iloisia, että saamme jatkaa hyvää yhteistyötä Tampereen kaupungin kanssa. Sopimuksen myötä Tampereen pysäkki-infrastruktuuri kehittyy kaupungin mukana. Uusien digitaalisten mainosnäyttöjen avulla kaupunkilaiset saavat entistä paremmin myös kaupungin omaa viestintää. Matti Viitala
Kehitys- ja tekninen johtaja, JCDecaux Finland OyTampereen kilpailutuksen voitto vahvistaa JCDecaux’n ulkomainosverkoston valtakunnallista peittoa. Uusi sopimus varmistaa, että klassiset Abribus-pinnat tavoittavat edelleen koko Tampereen, samalla kun digitaaliset hubit valloittavat asiakkaiden huomion kaupungin parhailla paikoilla.


Lue ratapäällikkö Markus Keisalan kommentit sopimuksen tiimoilta Tampereen Raitiotie Oy:n tiedotteesta.

 

Published in Ajankohtaista