Menu Yhteystiedot
  • En-Fi
KTM Tiia Mäkiranta on aloittanut 17.1.2022 JCDecaux Finland Oy:n kaupunkiyhteistyöstä vastaavana johtajana (City Relations Director) ja seuraa tehtävässä Matti Viitalaa, joka keskittyy jatkossa teknisen johtajan tehtäviin ennen eläkkeelle siirtymistään keväällä 2023.

”Olen innostunut ja kiitollinen mahdollisuudesta osallistua JCDecaux’n palvelujen kautta entistäkin toimivampien kaupunkiympäristöjen kehittämiseen vastuullisella tavalla. JCDecaux’n toimintatavoissa minua puhuttelivat yrityksen arvot sekä näkemys kestävän kehityksen ja vastuullisuuden merkityksestä ulkomainonnassa. On upeaa päästä työskentelemään yrityksessä, joka yhdistää näin vahvan globaalin vastuullisuuden kannattavaan liiketoimintaan”, Tiia Mäkiranta toteaa.

Tiian tausta on IT:ssä ja taloushallinnossa. Hän on toiminut monipuolisissa tehtävissä muun muassa Tieto Oyj:n sekä Kunnan Taitoa Oy:n (nykyisin Sarastia) palveluksessa. JCDecaux’lle Tiia siirtyi ohjelmistorobotiikan palveluyritys MOST Digital Oy:stä, jossa hän toimi operatiivisena johtajana.  

”Tiian syvällinen ymmärrys digitalisaation mahdollisuuksista sekä pitkä kokemus liiketoiminnan ja kumppanuuksien kehittämisestä julkishallinnon, erityisesti kuntien ja kaupunkien kanssa, tukee JCDecaux’n tavoitetta olla markkinoiden paras ulkomainonnan yhteistyökumppani”, toteaa JCDecaux Finland Oy:n toimitusjohtaja Klaus Kuhanen.

Lisätietoja:

Klaus Kuhanen, toimitusjohtaja (klaus.kuhanen@jcdecaux.com, +358 207 758 215)

Tiia Mäkiranta, City Relations Director (tiia.makiranta@jcdecaux.com, +358 40 592 7048)

Published in Ajankohtaista , about #Uutiset