Menu Yhteystiedot
  • En-Fi
Tampereen syksyllä virallisesti toimintansa starttaava uusi ratikka avaa uusia, näyttäviä mahdollisuuksia myös ulkomainostajille. 

JCDecaux on mukana rakentamassa Tampereen modernia raideliikkumisen keskustaa tarjoamalla kaupunkilaisille suojaa tuovat ja tyylikkäät joukkoliikenteen pysäkit. Niiden mukana tulevat digihubit ovat jo pyörähtäneet päälle Tampereen vilkkaimmilla paikoilla. 

Ydinkeskustan uusilla hubeilla tehokkaasti osaksi tamperelaisen kuluttajan arkea

Tampereen keskustan remontti alkaa olla loppusuoralla ja uuden ratikan matkustajille avoimet testiajot aloitetaan keväällä. Varsinaisesti ratikka aloittaa toimintansa tämän vuoden elokuussa, jolloin viralliset aikataulut lyödään lukkoon. 

Ulkomainostajalle mahdollisimman vaikuttavaa digitaalista näkyvyyttä silmällä pitäen JCDecaux on rakentanut kaupungin ydinkeskustan alueen kadunvarsille ja pysäkeille laajan digitaalisista hubeista koostuvan vaikutusalueen.  

Digitaalisia, useamman digipinnan hubeja on Tampereella tällä hetkellä saatavilla kaikkiaan 11 kappaletta ja ne sijaitsevat vilkkailla sijainneilla kauppojen, palvelujen ja joukkoliikkumisen ytimessä, muun muassa Keskustorilla, Sammonaukiolla ja Rautatieasemalla. Lisäksi keskustan alueen näkyvyyttä voi lisätä Koskikeskuksen ja Ratinan kauppakeskusten sisällä sijaitsevien pintojen avulla.
 

Ratikka muuttaa liikkumista Suomen kolmanneksi suurimmassa kaupungissa – ulkomainostaja hyötyy

Digihubien avulla mainostajilla on mahdollisuus tavoittaa tamperelaiset tehokkaasti liikkeellä niin kävellen, pyörällä, julkisella liikenteellä kuin autollakin, ja päästä näin osaksi tamperelaisen kuluttajan arkea. Joustavuutensa ansiosta digihubeilla voidaan saavuttaa tehokkaasti myös paikallista näkyvyyttä esimerkiksi mainostamalla vain yhdessä digihubissa tai vaikkapa yrityksen kotikadun varren digitaalisissa näytöissä. 

Tampere on väkiluvultaan Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja kokonsa puolesta niin valtakunnallisen kuin paikallisenkin ulkomainostajan monien mahdollisuuksien alue. Tiivis ja julkisen liikenteen varaan rakentuva keskusta tekee siitä ulkomainonnan näkökulmasta loistokohteen — ihmisten liikkuminen ja suuri liikennemassa keskittyvät kaupungin keskeisille pääväylille, Hämeenkadulle, Satakunnankadulle ja Tampereen valtatielle.  Näiden varrelta löytyvät myös JCDecaux’n laadukkaat digihubit.
 


Ratikka muuttaa liikkumista Tampereella, ja todennäköisesti joukkoliikenteen käyttäjämäärät kasvavat. Tämä tarkoittaa myös yhä useampia kohtaamisia ulkomainostajalle julkisen liikenteen solmukohdissa, välineissä ja pysäkeillä.  

JCDecaux tarjoaa Tampereellla kattavasti myös perinteistä, klassista julistemainontaa. Uusien mainospintojen myötä JCDecaux tarjoamat mainospinnat Tampereella lisääntyvät entisestään.  
 

Haluaisitko ulkomainoksesi Tampereen parhaille paikoille?

Published in Ajankohtaista