Menu Yhteystiedot
  • En-Fi
Tänä jouluna voit lähettää joulukorttisi ympäri suomen aivan uudella tavalla – digitaalisena ulkomainoksena!

Talventervehdys.fi -sivulla välität joulutervehdyksesi Suomen suurimpien kaupunkien keskustoihin parahiksi ennen jouluaattoa.
Digitaalinen ulkomainonta tarjoaa mainostajalle: Nopeutta, joustavuutta ja helppoutta. Kokeile vaikka itse, lähettämällä oma joulukorttisi ulkomainoksena osoitteessa:

Talventervehdys.fi 

Lähetä oma joulutervehdyksesi jopa 12 kaupunkiin


Tänä vuonna joulukorttisi voi nähdä parhaimmillaan 63 miljoonaa silmäparia.* Lähetä jouluinen viesti läheisillesi tai vaikka koko kaupungille JCDecaux’n digitaalisissa ulkomainoksissa.

Talventervehdys.fi -sivulla voit laatia oman joulutervehdyksesi ja välittää sen haluamiisi kaupunkeihin ympäri Suomen!

Miksi käyttää pahvisia kortteja, kun voit välittää jouluviestisi digitaalisella ulkomainonnalla. Tämä on talven vastuullisin tapa lähettää joulutervehdyksesi ympäri suomen!


Palvelu on käytössä 14.-27.12.2019, eli ehdit lähettää tervehdyksesi parahiksi ennen jouluaattoa.


 

Digin rajattomat mahdollisuudet


Digitaalisen ulkomainonnan levittäytyminen Suomen suurimpien kaupunkien keskustoihin ja toreille, mahdollistaa mitä mukaansatempaavammat kampanjat.

Osallista asiakkaitasi tai näytä kadulla vaikkapa lätkäpelien livetuloksia dynaamisten aineistojen avulla.

Digitaalisessa ulkomainonnassa vain mielikuvitus on rajana, onhan kyseessä loppujen lopuksi vain suurikokoinen tietokoneen näyttö. 
talventervehdys digitaalinen joulukorttiOnko sinulla idea vastaavanlaisesta dynaamisesta ulkomainoskampanjasta? Kysy asiakaspalvelustamme, miten helposti nykyään onnistuu koko Suomen tavoittaminen ja aktivointi:
 

Kysy lisää asiakaspalvelustamme
Kampanja-aika: 13.-27.12.2019

 
*OTC: 39 digihubia, 2,5 viikkon näkyvyys

Published in Ajankohtaista , about #Digi