Menu Yhteystiedot
  • En-Fi
Kuukauden parhaissa digiulkomainoksissa esitellään edeltävän kuukauden onnistuneimpia digitoteutuksia ulkoa. Syyskuun osalta JCDecaux-raati nosti esiin kolme digitaalista toteutusta. Katso alta, mitkä kolme nousivat top3:een syyskuussa!
 

Love conquers all

Burger Kingin rohkea toteutus jatkaa maailmalta tuttua linjaa. Toteutus on yksinkertainen ja välittömästi yhdellä silmäyksellä katsojalle aukeava. Katseluetäisyyttä on myös hyödynnetty toteutuksessa: läheltä katsottuna mainoksessa nähdään suudelma, kaukaa katsottuna hahmot muodostavat sydämen. Mainoksessa on myös erittäin hyvä kontrasti kuvan ja taustan välillä.

 


Oivaltavaa ja ajankohtaista

Finlaysonin luova toteutus Maski-kampanjassa on oivaltavaa ulkomainontaa parhaimmillaan. Se on erittäin ajankohtainen ja yhteiskunnallisesti rohkaiseva. Itse luovassa toteutuksessa on hyvät kontrastit. Digitaalisella ulkomainonnalla on hienosti ja nopeasti reagoitu ajankohtaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen.


Ciao!

Toteutus on mukavan nopeatempoinen ja hyvin etenevä. Siitä huolimatta tärkein asia, tuote, on koko mainoksen ajan esillä. Tämä digimainos on mukaansatempaava ja siinä on onnistuttu luomaan kontrastia tuotteen ja taustan välillä, vaikka värit ovat vaaleita. Kokonaisuutena Ciao on hyvin toteutettu, digitaalisen ulkomainoksen luovan lainalaisuudet huomioon ottava toteutus.

 

Published in Case , about #Digi