Menu
  • En-Fi
Helsingin digitaaliset vaikutusalueet täydentyvät uudella Kurvin digihubilla.

Tämä Helsingin viihteen ja vapaa-ajan keskus tarjoaa täydellisen sijainnin tavoittaa nuoret kaupunkilaiskohderyhmät.


Kurvin digitaaliset mainosmahdollisuudet

Kurvi on todellinen joukkoliikenteen solmukohta, jossa tavoitat niin metrolla, raitiovaunulla kuin bussilla matkustavat yleisöt.

Kurvissa kohtaavat Kallion, Sörnäisten ja Vallilan kaupunginosat, joista virtaa digihubin alueelle kuluttajia Helsingin vilkkaimmilta asuinalueilta.

Kurvin keskipiste ovat sen uudet raitiovaunupysäkit, joille on rakennettu neljä digipintaa elävöittämään uusiutuvaa risteysaluetta.

 
digitaalinen näyttö kurvissa

 

Vapaa-ajan ja yöelämän sydän

Kurvin kautta kuljetaan arjen lisäksi myös vapaa-ajan rientoihin. Kallio on opiskelijoiden ja nuorten aikuisten suosima kaupunginosa ja näin täydellinen sijainti tavoittaa urbaanit kuluttajat.

Kallion keskeinen sijainti, nuori asukaskunta ja monet vapaa-ajan mahdollisuudet tekevät siitä yhden pääkaupunkiseudun vilkkaimmista paikoista niin arjessa kuin viihteelläkin.

 
näyttö kurvissa jossa interaktiivinen aineisto

 

Entistä ehompi Hämeentie

Kurvin remontti etenee hyvää vauhtia, viimeistelytöiden valmistuessa kevään kuluessa. Kävelytiet ovat paikoillaan ja joukkoliikenne palaa hiljalleen normaaliin rytmiinsä.

Aiemmin busseilla hoidettu Hämeentien joukkoliikenne vahvistuu, kun ensimmäiset raitovaunut palaavat Kurviin 4. toukokuuta. Viimeisetkin ratikkalinjat palaavat normaaleille reiteilleen alkusyksystä.

Hämeentien remontti valmistuu loppuvuonna 2020. Lue lisää remontin etenemisestä täällä.

 

Kurvin uusi digihub tulee täydentämään vaikutusalueita: Helsinki ja Helsinki Street. Tämän ja muut Helsingin vaikutusalueisiin kuuluvat digihubit löydät digisuunnittelutyökalustamme.

Published in Ajankohtaista , about #Digi