Menu
  • En-Fi
Yliopiston metroaseman myymälätasolle nousee ydinkeskustan tuorein digitaalinen hubi. Tutustu Fennia-korttelin ulkomainosmahdollisuuksiin ja katso kuvat alta.
Fennia-kortteli uudistuu ­– juuri valmistuneen remontin lisäksi yhteen Helsingin vilkkaimmista sijainneista nousee nyt upouusi digihubi.

Helsingin kaupunki korostaa, kuinka juuri uudistettu myymälätaso viestii materiaaleillaan, väreillään ja valoillaan po­sitiivisuutta.

Positiivisia ovat myös mainostajalle aukeavat mahdollisuudet tavoittaa ydinkeskustan tiiviit yleisömassat joukkoliikenteen, viihteen ja arjen ostosten risteyskohdassa.
 
pohjakuva Fennia-korttelin ulkomainoksista

Entistä digitaalisempi Fennia-kortteli

Fennia-kortteli herää eloon 7 digitaalisen näytön voimin. Digihubi on suunniteltu niin, että saapui asiakkaasi mistä tahansa ilmansuunnasta, kampanjasi tavoittaa hänet varmasti.

Hubin tahdistetut näytöt pitävät huolta siitä, että koko käytävän huomio kohdistuu juuri sinun mainokseesi, ilman ulkopuolisia ärsykkeitä.
 
opintoputki ulkomainos digitaalinen näyttö


 

Tavoita ihmisvirtojen risteyskohdassa

Fennia-kortteli on yksi Helsingin tärkeimmistä polttopisteistä. Maan alla kohtaavat monet liikennevirrat, joita on muualla vaikea saada kiinni.

Erityisesti Fennia-korttelin kolmen näytön superkolmio tavoittaa samanaikaisesti metrosta, Fennia-talosta ja opintoputkesta saapuvat liikennevirrat.

Arkena digihubi toimii yhtenä Helsingin joukkoliikenteen tärkeimmistä läpikulkupaikoista, metroaseman syöttäessä väkeä hubin läpi yliopistolle ja keskustan työpaikkoihin.
 
fenniakorttelissa digitaalinen mainosnäyttö

 

Viihde, ajanviete ja arjen matkat

Fennia-korttelissa käy vilinä kellon ympäri.

Päivällä alue aktivoituu, monen suunnatessa lounastamaan korttelin moninaisiin ravintoloihin. Illalla taas myymälätason K-Supermarket täyttyy arjen ruokaostoksia tekevistä matkalaisista.

Fennia-talossa sijaitseva Kinopalatsi ja käytävän monet kahvilat houkuttelevat kuluttajia viettämään vapaa-aikaa digihubin alueelle. Viikonloppuisin myös Helsingin yöelämä ajaa kuluttajia myymälätason läpi.

Sijainti on täydellinen yhdistelmä arjen joukkoliikennettä, ostopaikan läheisyyttä ja vapaa-ajan mahdollisuuksia. Tämä läpi päivän kuhiseva digihubi on hyvä lisä mihin tahansa Helsingin kuluttajista kiinnostuneeseen markkinointikampanjaan.Jos haluat kuulla lisää ydinkeskustan vaikutusmahdollisuuksista; ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin selvitetään yhdessä paras tapa täyttää sinun kampanjasi tavoitteet:

Kysy lisää asiakaspalvelustamme

 
ulkomainos lähellä opintoputkea fenniakorttelissa

 

Published in Ajankohtaista , about #Digi