Menu
  • En-Fi
Uusi vihreä ja viihtyisä Pasila on täynnä monimuotoisia palveluja ja ostosmahdollisuuksia. Se on myös joukkoliikenteen risteyskohta, jonka sydämessä sykkii JCDecaux’n uusin digitaalisten ulkomainosten keskittymä.
Triplan avautuminen muovaa Pasilan ytimen täysin uuteen uskoon. Kolmen korttelin laajuinen toimistojen, asuinhuoneistojen ja liiketilojen täyttämä kaupunkikeskus elää juna-aseman yläpuolella.

Tripla tarjoaa kodin yli tuhannelle asukkaalle, työpaikan 7000:lle ja se toimii joukkoliikenteen risteyskohtana yli 200 000 matkustajalle päivittäin.


Triplasta tulee Helsingin todellinen sydän, sen saavuttaa kymmenessä minuutissa yli puoli miljoonaa suomalaista.

 

Tripla on joukkoliikenteen risteyskohta

Triplakorttelista tulee yksi Helsingin tärkeimmistä joukkoliikenteen risteyskohdista.

Suomen vilkkain rautatieasema, yhdistettynä kasvavaan bussien ja ratikoiden poikkiliikenteeseen varmistaa vilinän tuoreen kauppakeskuksen edessä.

Pasilan asema on yksi Helsingin vilkkaimpia joukkoliikenteen vaihtopaikkoja, sillä ratapihan ohittaa päivittäin noin 1000 junaa, 1100 bussia ja 300 raitiovaunua. Raitiovaunujen matkustajista 60% jatkaa matkaansa junalla.

Liityntäliikenne syöttää kaupunkilaisia suoraan Triplan digihubiin. Tämän lisäksi sijainnin ohittaa päivittäin noin 4000 pyöräilijää ja 16000 henkilöautoa.
 
 

Tapahtumat ohjaavat uuteen Pasilaan

cloetta jenkki ulkomainos pasilan asemalla triplassa
Pasila on messujen, tapahtumien ja konserttien kaupunginosa. Asemaa ympäröivät monet vapaa-ajan mahdollisuudet, Linnanmäen huvipuisto sekä Hartwall Areenan ja Messukeskuksen lukuiset tapahtumat saavat ihmiset liikkeelle.

Leijonanosa tapahtumiin saapuvista miljoonista kuluttajista kulkee juna-aseman laiturien tai uuden liikenneterminaalin kautta. Tavoitat Pasilaan saapuvat yleisömassat Triplan uudella digihubilla ja rautatieaseman laiturialueen klassisella Abribus näkyvyydellä.
 


Tornialueen digitaalinen valopilkku

Pian avautuva Triplan kauppakeskus on vasta osa uudistuvaa Pasilaa.

Pasilansillan ympärille nousee massiivinen kolmisivuisten pilvenpiirtäjien keskittymä Trigoni, johon kuuluu myös uusi Suomen korkein rakennus.

Koko alueen sydämessä sykkii asukkaita ja matkustajia palveleva liikenneterminaali, jossa tavoitat kulkijat digitaalisella ulkomainonnalla.

 

Valloita Triplan avajaisiin saapuvat yleisömassat ulkomainonnalla

Triplan kauppakeskus aukeaa lokakuun 17. päivä, pari vuotta aikataulua edellä. Samalla käynnistyvät myös Pasilansillan ensimmäiset mainoskampanjat.

Uudessa Triplan digihubissa yhdistyy uniikilla tavalla ulkomainonnan tärkeimmät ympäristöt; kadunkalusteiden, joukkoliikenteen ja ostoympäristön nivoutuessa yhdeksi 16 digitaalisen näytön keskittymäksi. Monipuolinen sijainti on täsmälleen uuden Pasilan polttopisteessä, liikennevirtojen risteyskohdassa.

Jos haluat varmistaa näkyvyytesi kauppakeskuksen avajaisissa, ota heti yhteyttä. Avajaisviikon kampanjat varataan kesän aikana.

 

Kysy lisää asiakaspalvelustamme 
 
Digitaaliset ulkomainokset pasilan asemalla


Lähde:
https://www.uusipasila.fi
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005861534.html


 

Published in Ajankohtaista , about #Digi, #Lähellä ostopaikkaa, #Joukkoliikenne