Menu Yhteystiedot
  • En-Fi

Arvot

 

 

Läheisyys

Läheisyys on sitä, että olemme mainosvälineinemme siellä missä ihmisetkin ovat. Se on myös tapa jolla suhtaudumme toisiimme ja asiakkaisiimme. 

Vuorovaikutuksemme, johtamisemme ja tekemisemme viestivät läheisyyttä. Haluamme että meitä on helppo lähestyä. Järjestämme aikaa toisillemme ja sidosryhmillemme. Kuuntelemme , ymmärrämme ja viestimme. Olemme läsnä, kun olemme läsnä.

 

Intohimo 

Rakastamme lajia, ja se näkyy. Olemme ylpeitä tekemisestämme ja yhteisöstämme. Haluamme tehdä työtä joka haastaa ja palkitsee, sekä meitä että asiakkaitamme.

Kehitymme ja kehitämme jatkuvasti. Emme jää paikallemme vaan viemme itseämme, yritystä ja koko ulkomainonnan alaa eteenpäin. Menemme rohkeasti eteenpäin, myös tuntemattomaan ja haastamme tähän myös asiakkaamme.

 

Vastuullisuus

Otamme vastuun itsestä, yhteisöstä, asiakkaasta ja ympäristöstä.

Arvioimme tekojamme nykyhetkeä ja omaa tonttia pidemmälle. Toimimme tavalla, joka herättää luottamusta. Teemme valintoja, jotka vahvistavat voimiamme, jatkuvuutta, ja vievät kohti yhteistä maalia. 
Lunastamme luottamuksen olemalla rehellisiä sekä itsellemme että muille – oli tilanne mikä tahansa. Uskallamme puhua myös virheistä.

 

Olemme vahvempia yhdessä

Kukaan ei pärjää yksin – toimimme yhdessä. Työ JCDecaux’lla on yhdessä tekemistä yhteisen tavoitteen eteen.

Otamme työtoverit huomioon. Kiitämme ja annamme tunnustusta. Kunnioitamme ja arvostamme toisiamme.

Meillä vuorovaikutus on avointa ja jatkuvaa. Se tuottaa arvoa, oivalluksia, puhtia sekä hyvää mieltä.