Menu Yhteystiedot
  • En-Fi

Kokoteipattujen liikennevälineiden rajoitettu määrä kaupungilla takaa parhaan mahdollisen huomion. Pääkaupunkiseudulla  kokoteipattuja raitiovaunuja on liikenteessä useita ja metrojunia kaksi kerrallaan. Kampanja-ajat vaihtelevat välineittäin - raitiovaunu liikkuu brändillesi kruunattuna puoli vuotta ja metro kokonaisen vuoden.

Muistathan huomioida, että teippauksen kiinnitys ei sisälly mediahintaan. Varaa kokoteippauksen tuotannolle riittävästi aikaa. Ota yhteyttä myyntiimme hyvissä ajoin ennen kampanjasi alkua. Varsinkin raitiovaunun kokoteippaus on suosittua, joten jos haluat ratikan, ota yhteyttä heti.

 

Kokoteipattu hinnat:

Kokoteipattu:
Liikenneväline: Kaupunki: Kampanja-aika: Mediahinta:
Raitiovaunu Helsinki 6 kk 55 000 €
Metrojuna Helsinki 12 kk 55 000 €

 

Esimerkkejä mieleenpainuvista kampanjoista

Marimekko toi kevään Helsingin kaduille huomiota herättävällä kokoteipatulla raitiovaunulla. Lue lisää.

Katso kuvia kokoteipatuista raitioivaunuista ja metroista kuvapankistamme!

Kuluttajien silmin

Kokoteipattuihin suhtaudutaan erittäin positiivisesti. Ne piristvät katukuvaa ja herättävät huomion erittäin positiivisesti. Välillä kokoteipattuja liikennevälineitä odotetaan ja kokoteipatut muistetaan pitkään.  "Metroissa tykkään, kun vaunu on ulkopuolelta erinäköinen kuin normaalisti. Se on ihan viihdyttävää ja toimivaa mainontaa." (Street Talkers -kyselytutkimus, 2014.)

Tuotannon aikataulu

Kokoteippauksen tuotannolle tulee varata riittävä aika. Seuraava aikataulu takaa kampanjan oikea-aikaisen käynnistymisen:
7 viikkoa ennen kampanjan alkua: palaveri kampanjan suunnittelijan, teippauksesta vastaavan ja JCDecaux'n edustajan kesken
5 viikkoa ennen kampanjan alkua: aineisto hyväksyttäväksi liikenteen tilaajalle
3 viikkoa ennen kampanjan alkua: valmis aineisto teippaajalla.

Varaukset ja lisätiedot myynnistämme, puh. 0207 758 360.

Kokoteipatuista tulee hauska ja vekkuli tunnelma ja ne tuovat hyvän mielen. Street Talkers 2014

Kysy lisää asiakaspalvelustamme