Menu Yhteystiedot
  • En-Fi

Innovatiivisuus. Yhteistyömme ydin.

Ensimmäinen viherkatto heti asennuksen jälkeen. Tästä kasvaa hivenen vihreämpi kaupunki.

JCDecaux  on mukana kehittämässä kaupunkiympäristöä ja vastaamassa asukkaiden muuttuviin tarpeisiin jo yli 50 vuoden ajan.

Tarjoamme kaupunkilaisille kokonaisvaltaisia palveluja alkaen bussipysäkeistä ja infotauluista, aina innovatiivisempiin SmartCity ratkaisuihin asti.

Viimeaikoina olemme  innostuneet erityisesti kestävästä kehityksestä ja olemme osaltamme rakentamassa vihreämpää kaupunkimiljöötä esimerkiksi viherkattoisten pysäkkien muodossa.

 

Palvelua. Laatu edellä.

JCDecaux'n kaupungeille tarjoamat palvelut kustannetaan täysin mainosrahoitteisesti.  Mainospaikkoja vastaan kaupungit saavat huippuluokan palvelut ja kumppanin joka pitää pyörät pyörimässä voittamattomalla vasteajalla.

Meille laatu on kaikki kaikessa. Tämä näkyy paitsi palvelumme tasossa, niin myös laitteissa, välineissä, alihankkijoissa, ja jopa mainospaikkojen sijoittelussa.

JCDecaux'n kumppanina homma vain toimii piirun verran paremmin. Yhteistyö kanssamme onkin win-win-win tilanne sekä kaupungille, että sen asukkaille.

 

Stefan Lindforsin suunnittelema KAOS-pysäkki on jo maamerkiksi muodostunut osa Helsinkiä

yhteistyö. Kaupunkien luotettu kumppani

JCDecaux on muutakin kuin ulkomainontaa. Ymmärrys kaupunkilaisista ja heidän tarpeistaan luo pohjan kestävälle yhteistyölle. Olemme monelle luotettu kumppani, joka tuntee kaupunkien haasteet ja niiden ratkaisut. 

Luomme yhteistyössä kaupunkien kanssa palveluja, jotka sulautuvat kaupunkimiljöön ja piristävät asukkaiden arkea.