Menu Yhteystiedot
  • En-Fi

kokemus. Elämyksiä arjen matkoihin.

JCDecaux on osaltaan mukana kehittämässä joukkoliikenteen matkustusmukavuutta. Mainospinnoillamme tarjotaan hyödyllistä ja viihdyttävää sisältöä, jolla rikastetaan kaupunkilaisten odotusaikaa liikennevälineissä ja niiden ulkopuolella.

Digitaalisuus on mahdollistanut myös aivan uudenlaisten elämysten tarjoamisen matkustajille. Tämän myötä joukkoliikenteen solmukohdat kehittyvät älykkäämmäksi ja viihtyisämmiksi osaksi kaupunkiympäristöä. 

 

Visuaalisuus. Astetta näyttävämpi asema.

Laatu, näyttävyys ja "wow"-efekti kuuluvat olennaisesti JCDecaux'n ulkomainontaan. Autamme luomaan asema-alueista entistä viihtyisämpiä julkisia tiloja.

Sijaintimme suunnitellaan sulautumaan saumattomaksi osaksi joukkoliikenneympäristöä ja tukemaan sijaintien yksilöllistä identiteettiä.

 

Digihub: Compass Rautatientori

Yhteistyö. Vauhti, varmuus, vastuu.

JCDecaux toteuttaa huollon, ylläpidon, ja yllättävät muutokset nopeasti ja täsmällisesti. Korjaukset hoituvatkin tunnetulla tehokkuudella - usein ilmoituspäivän aikana! Takaammekin 48 tunnin vasteajan vikailmoituksille.

Kumppaninamme myös valjastat matkustajavirrat osaksi julkisen liikenteen kehitystä JCDecaux'n reilulla rahoitusmallilla.