Menu Yhteystiedot
  • En-Fi
Digitaalinen ulkomainonta

Elämyksellistä ulkomainontaa siellä, missä yleisösi liikkuu!
Valitse ammattilaisten suunnittelemat paketit täsmätarpeisiin tai juuri omalle brändillesi räätälöity yksilöllinen näkyvyysratkaisu.

Kaupunkidigit - parasta diginäkyvyyttä valtakunnallisesti ja paikallisesti!

Joustava kaupunkidigi valloittaa yleisöt tehokkaasti ja mitattavasti koko Suomessa. Valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu yksittäisestä näyttökeskittymästä, Digihubista, aina laajempaan vaikutusalueeseen, yhdessä tai useammassa kaupungissa. Hyödynnä digitaalisen ulkomainonnan mahdollisuudet innostavaan, liikkeellä huomion vangitsevaan sisältöön.

Pääkaupunkiseudun Metroasemat – liikennevirtojen sydämessä

Metron digitaalisilla vaikutusalueilla valloitat pääkaupunkiseudun kuluttajamassat idästä länteen ja takaisin - joka päivä! Digitaaliset ulkomainospaikat valloittavat tien kaupunkilaisten sydämiin urbaanin raideliikenteen varrella. Erityisiä Helsingin Rautatientorille keskittyviä erikoisratkaisuja ovat Compass Rautatietori, DEP sekä X-track. Vaikutusalueiden varrella sijaitsevat kaikki Espoon ja Helsingin kaupat, palvelut, tapahtumat, sekä tieteen ja taiteen merkittävimmät solmukohdat.

Kauppakeskukset ja Helsingin liikennevälineet – Metro ja raitiovaunut

Liikkuvan kuvan lumoa ja kaikki digitaalisen median mahdollisuudet. Vaikuta kuluttajaan ostohetkellä kauppakeskusten vaikutusalueella tai nappaa haltuusi pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suoma luonnollinen tauko metrojen ja raitiovaunujen sisältä löytyvillä näytöillä.

Olisiko digitaalisesta ulkomainonnasta hyötyä brändillesi?

Suunnittele oma digitaalinen räätälöity näkyvyytesi, yhteen tai useampaan kaupunkiin osoitteessa digi.jcdecaux.fi 

TAI