Menu Yhteystiedot
  • En-Fi

Suurkaupungin tuntua Helsinkiin

DEP Rautatientorilla kuljet liikkuvan kuluttajan matkassa 32 digitaalisen pinnan voimin.

Samanaikaisesti liikkuvat screenit herättävät huomion ja piristävät arjen matkalla. Laadukkaat digitaaliset pinnat jäävät kaupunkilaisten mieleen, ne tarjoavat mainostajalle mahdollisuuden tuoda brändi esiin tyylikkäästi kuluttajan matkan varrella.

Digimainokset jäävät kuluttajien mieliin

Steet Talker - kyselytutkimuksessamme kuluttajat kuvailivat suurilla ja näyttävillä pinnoilla mainostavia merkkejä esimerkiksi laadukkaiksi, tunnetuiksi, kunnianhimoisiksi ja menestyviksi. Samalla vastaajamme ovat sitä mieltä, että juuri nämä uudet digitaaliset pinnat sopivat erinomaisesti brändimainontaan.

"Kompassitaso sopii näyttävään brändimainontaan ja liukuportaiden mainostaulut esim informatiivisempaan/ lanseerausmarkkinointiin. Molemmat ovat mukava osa aamun työmatkaliikennettä ja tuovat eloisuutta ankeaan ja betoniseen ympäristöön."
 


Kaupunkilaiset haluavat nähdä lisää muotia, elämyksiä ja urheilua.

Suurkaupungin tuntua Helsinkiin

Digit ovat herättäneet vastaajissa enimmäkseen positiivisia tai neutraaleja ajatuksia: niitä kuvailtiin mm. moderneiksi ja huomiota herättäviksi. Niiden koettiin luovan ympärilleen metropolitunnelmaa ja mahdollistavan aiempaa innovatiivisempaa, viihdyttävämpää ja kiinnostavampaa mainontaa.

"Moderneja, nykyaikaisia, laadukkaita, tulee ison kaupungin tunnelma. Kiinnitin niihin huomiota heti kun tulivat. Tykkäsin kun tulivat." - Street Talkers -vastaaja

"Elävöittää kaupunkia tulee metropolifiilis." - Street Talkers -vastaaja
 

Kuluttajat heittävät pallon mainostajille!

Vastaajat ovat innoissaan ja odottavalla mielellä, sillä he toivovat mainonnasta digitaalisuuden myötä entistä viihdyttävämpää. Nyt on siis aika ottaa digitaalisuudesta hyöty irti ja tarjota kuluttajille mielenkiintoisia sisältöjä ja hyviä mainoksia. 

"Mahdollistavat animaatioita ja vaikkapa interaktiivisia mainostoteutuksia. Ehkäpä viihdyttävämpää mainontaa." - Street Talkers -vastaaja"Jos näytöissä olisi liikkuvaa kuvaa, ne kiinnittäisivöt varmaan vielä enemmän huomiota." - Street Talkers -vastaaja