Menu Yhteystiedot
  • En-Fi

Suuruuden tunnetta ja huomiota brändillesi

Compass Rautatientori on kooltaan valtava, 16 neliön digitaalinen näyttö, joka mahdollistaa mainostajalle brändin rakentamisen ja ilmiöiden luomisen yhdellä ydinkeskustan vilkkaimmista sijainneista. Rautatientorin Kompassitason Compass herättää kuluttajien huomion joukkoliikkumisen solmukohdassa päärautatieaseman, Rautatientorin ja Elielin bussiterminaalien sekä keskustan kauppakeskusten sykkeessä.

Steet Talker - kyselytutkimuksessamme kuluttajat kuvailivat suurilla ja näyttävillä pinnoilla mainostavia merkkejä esimerkiksi laadukkaiksi, tunnetuiksi, kunnianhimoisiksi ja menestyviksi. Samalla vastaajamme ovat sitä mieltä, että juuri nämä uudet digitaaliset pinnat sopivat erinomaisesti brändimainontaan.

"Kompassitaso sopii näyttävään brändimainontaan ja liukuportaiden mainostaulut esim informatiivisempaan/ lanseerausmarkkinointiin. Molemmat ovat mukava osa aamun työmatkaliikennettä ja tuovat eloisuutta ankeaan ja betoniseen ympäristöön."

Kaupunkilaiset haluavat nähdä lisää muotia, elämyksiä ja urheilua.

Suurkaupungin tuntua Helsinkiin

Näyttävä digiratkaisu on herättäneet vastaajissa enimmäkseen positiivisia tai neutraaleja ajatuksia: sitä kuvailtiin mm. moderniksi ja huomiota herättäväksi. Sen koettiin luovan ympärilleen metropolitunnelmaa ja mahdollistavan aiempaa innovatiivisempaa, viihdyttävämpää ja kiinnostavampaa mainontaa.

Elävöittää kaupunkia tulee metropolifiilis. Street Talkers -vastaaja

Kuluttajat heittävät pallon mainostajille!

Vastaajat ovat innoissaan ja odottavalla mielellä, sillä he toivovat mainonnasta digitaalisuuden myötä entistä viihdyttävämpää. Nyt on siis aika ottaa digitaalisuudesta hyöty irti ja tarjota kuluttajille mielenkiintoisia sisältöjä ja hyviä mainoksia.

Mahdollistavat animaatioita ja vaikkapa interaktiivisia mainostoteutuksia. Ehkäpä viihdyttävämpää mainontaa. Street Talkers -vastaaja
Jos näytöissä olisi liikkuvaa kuvaa, ne kiinnittäisivöt varmaan vielä enemmän huomiota. Street Talkers -vastaaja

Kysy lisää asiakaspalvelustamme: