Menu Yhteystiedot
  • En-Fi

JCDecaux on maailmanlaajuinen perheyritys, joka on ollut mukana kehittämässä ulkomainontaa yli 50 vuoden ajan. Elävöitämme kaupunkien keskustoja tarjoamalla kaupunkilaisille valoa, suojaa, palvelua ja keskusteluyhteyden brändien kanssa. Globaalin markkinajohtajan rohkeudella tartumme uusiin haasteisiin hyödyntäen innovatiivista, kestävää designia ja uutta teknologiaa. Luomme asiakkaillemme jatkuvasti kehittyviä ulkomainonnan ratkaisuja ja palveluita.

Haemme nyt työyhteisöömme Talousassistenttia hoitamaan laskutusta, ostolaskujen kierrätystä sekä matkalaskuja.

Olemme perhemäinen työyhteisö, reilut 70 henkilöä, jonka yhteinen tehtävä on kaupunkien elävöittäminen ja ulkomainonnan demokratisoiminen. Meitä ajaa eteenpäin halu uudistaa alaamme ja omaa tekemistämme. Uudistaminen vaatii meiltä muutosrohkeutta niin organisaationa kuin yksilöinäkin. Tekemistämme ohjaavat vahvat arvomme: intohimo, läheisyys ja vastuullisuus.

Talousassistentin roolissa vastaat siitä, että laskutukseen liittyvät asiat tulevat laadukkaasti hoidetuksi. Olet osana taloushallinnon tiimiä, jonka tehtävänä on osaltaan mahdollistaa ydinliiketoimintamme sujuvuus.

Uskomme, että tässä tehtävässä sinua auttaa:

  • MS -ohjelmistojen tuntemus, sillä tehtävä on vahvasti päätetyöskentelyä
  • tiimityöskentelytaidot, koska meille tiimityöskentely on tärkeää
  • kiinnostus vaihteleviin taloushallinnon tehtäviin sekä omien työtehtävien kehittämiseen
  • riittävä englannin kielen taito, olemme osa kansainvälistä organisaatiota

 

Työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla:

  • vähintään 3 vuoden aiempi kokemus talousassistentin tehtävistä
  • soveltuva laskentatoimintoon liittyvä tutkinto
  • M2-, Esker-, Visma- ja SAP-ohjelmistojen osaaminen katsotaan eduksi

 

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän. Pääset antamaan osaamisesi yhteisen liiketoimintamme tueksi ja kehittämään samalla itseäsi. Saat työsi tueksi läheisesti toimivan työyhteisön, joka puhaltaa yhteen hiileen ja tekee työnsä intohimolla sekä vastuullisesti. Meillä on myös monipuoliset työsuhde-edut.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.5. osoitteeseen rekryilmoitus@jcdecaux.com ja liitä viestin otsikkoon teksti Talousassistentti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Finance Manager Tuija Pajula (tuija.pajula@jcdecaux.com) ti 31.5. klo 9-10 sekä ke 1.6. klo 15-16. puh. 050 573 3356.

JCDecaux Finland Oy:n työnhakijarekisterin tietosuojaseloste