Menu
  • En-Fi

 

JCDecaux on maailmanlaajuinen perheyritys, joka on ollut mukana kehittämässä ulkomainontaa yli 50 vuoden ajan. Elävöitämme kaupunkien keskustoja tarjoamalla kaupunkilaisille valoa, suojaa, palvelua ja keskusteluyhteyden brändien kanssa. Markkinajohtajan rohkeudella tartumme uusiin haasteisiin; hyödyntäen innovatiivista, kestävää designia ja uutta teknologiaa luomme asiakkaillemme jatkuvasti kehittyviä ulkomainonnan ratkaisuja ja palveluita.

Haemme nyt yhteisöömme liiketoimintalähtöistä HR-ammattilaista ja intohimoista yrityskulttuurin kehittäjää Head of HRD -rooliin.

Olemme perhemäinen työyhteisö, jonka yhteinen tehtävä on kaupunkien elävöittäminen ja ulkomainonnan demokratisoiminen. Meitä ajaa eteenpäin halu uudistaa alaamme ja omaa tekemistämme. Uudistaminen vaatii meiltä muutosrohkeutta niin organisaationa kuin yksilöinäkin. Tekemistämme ohjaavat vahvat arvomme: intohimo, läheisyys ja vastuullisuus.

Head of HRD -roolissa olet avaintekijä kulttuurimme rakentajana. Meillä et linnoittaudu omaan työpisteeseen, vaan toimit ja teet ihmisten parissa.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Olet esihenkilöiden ja johdon luottokumppani niin päivittäisissä HR-kysymyksissä kuin johtamiskäytänteiden pitkäjänteisessä kehittämisessä.  Vastuullesi kuuluu HR-toiminnon päivittäisjohtaminen kokonaisuutena sekä toimintamallien ja käytänteiden jatkuva kehittäminen. Olet ennen kaikkea dekoolaisen hengen ja yrityskulttuurin innostunut rakentaja ja muutoksen väsymätön draivaaja. Toimintatavaltasi olet rohkea, aikaansaava ja positiivinen uudistaja. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja sinua on helppo lähestyä. Olet erinomainen viestijä, kuuntelija ja fasilitaattori. Koet paloa yrityskulttuurin systemaattiseen kehittämiseen.

Uskomme, että tässä tehtävässä Sinua auttaa

  • Kokemus modernista ja bisneslähtöisestä HR-tehtävästä
  • Kokemus muutosten läpiviennistä organisaatiossa
  • Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot
  • Ymmärrys itseohjautuvan organisaation rakenteista ja johtamisesta
  • Kokemus ohjausryhmätyöskentelystä

 

Tarjoamme Sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän, jonka sisältöön voit itse vaikuttaa ja jossa pääset kehittymään. Saat työsi tueksi läheisesti toimivan yhteisön, joka puhaltaa yhteen hiileen ja joka tekee työnsä intohimolla ja vastuullisesti. Meitä on Suomessa noin 70.

Uskomme, että ammattilaisena olet kesälomasi ansainnut ja haluat nauttia pitkistä kesäpäivistä jossain muualla kuin tietokoneesi äärellä. Niin mekin. Kiireen hieman tauottua haluammekin antaa sinulle reilusti aikaa hakea tätä tehtävää. Näistä syistä pidämme haun auki aina elokuun alkuun saakka.

Jotta pääsemme vauhtiin heti elokuun alussa, toivomme että vastaat hakemuksessasi kahteen kysymykseen:

  1. Miltä uskot työelämän näyttävän tästä hetkestä vuoden päästä?
  2. Miten juuri sinä johtaisit kulttuurimatkaamme HR-roolissasi?


Haku etenee heti lomien jälkeen, ja uusi dekoolainen palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen dekoollehr@jcdecaux.com 8.8.2021 mennessä.

Pidämme kesänkin aikana linjat auki ja annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä!

Tavoitat talousjohtaja Tuula Laukkarisen 6.7. Klo 11-13 ja 7.7. Klo 8-10 (puh 0207 758 238).

Kyseistä tehtävää toistaiseksi hoitavan Leidenschaftin yrityskulttuurimuotoilija Siina Kiehelän tavoitat tiistaina 3.8. klo 13-15 (puh 050 5631914).

Alla linkki rekrytointirekisteriselosteeseen, missä kerrotaan, miten JCDecaux Finland oy käsittelee työhakemuksen jättäneiden henkilöiden henkilötietoja rekrytoinnin toteuttamiseksi:
Rekrytointirekisteriseloste