Menu Yhteystiedot
  • En-Fi

JCDecaux on maailmanlaajuinen perheyritys, joka on ollut mukana kehittämässä ulkomainontaa yli 50 vuoden ajan. Elävöitämme kaupunkien keskustoja tarjoamalla kaupunkilaisille valoa, suojaa, palvelua ja keskusteluyhteyden brändien kanssa. Markkinajohtajan rohkeudella tartumme uusiin haasteisiin; hyödyntäen innovatiivista, kestävää designia ja uutta teknologiaa. Luomme asiakkaillemme jatkuvasti kehittyviä ulkomainonnan ratkaisuja ja palveluita.

Olemme perhemäinen työyhteisö, jonka yhteinen tehtävä on kaupunkien elävöittäminen ja ulkomainonnan demokratisoiminen. Meitä ajaa eteenpäin halu uudistaa alaamme ja omaa tekemistämme. Uudistaminen vaatii meiltä muutosrohkeutta niin organisaationa kuin yksilöinäkin. Tekemistämme ohjaavat vahvat arvomme: intohimo, läheisyys, vastuullisuus.

Etsimme osaavaan asiakaspalvelutiimiimme kampanjasuunnittelijaa.

Työtehtäviisi kuuluu ulkomainoskampanjoiden suunnittelu ja ratkaisujen tuottaminen asiakkaiden tarpeiden pohjalta sisältäen tarjous- ja sopimustrafiikin hoidon. Olet päivittäin yhteyksissä mediatoimistojen kanssa sekä teet yhteistyötä asiakkuuspäälliköiden kanssa ulkomainoskampanjoihin liittyvissä asioissa. Olet merkittävässä roolissa vahvistamassa asiakkaidemme mielikuvaa asiantuntevasta ja laadukkaasta yhteistyökumppanista. Mediatoimistotaustasta on hyötyä tehtävässä mutta se ei ole välttämätöntä.

Luonteeltasi olet tarkka, oma-aloitteinen, rohkea ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Sinulla on halu ja valmius oppia uutta sekä kyky sopeutua uusiin tilanteisiin.

Odotamme sinulta:

  • Kaupallista peruskoulutusta ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Tarkkuutta ja organisointikykyä
  • Erinomainen kyky omaksua uusia järjestelmiä
  • Positiivista asennetta ja joustavuutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista ilmaisua

 

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän innostavassa ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa työsi tulokset näkyvät ja niistä palkitaan. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla mm. kattavat työterveyshuollon palvelut sekä tukea työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen.

Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi palkkatoiveineen viimeistään 23.12.2021 mennessä.

Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa, Head Of Customer Service Elina Sohlberg, puh. 050 544 1827.