Digitaalisuus mahdollistaa dynaamisen viestin

Digitaalinen ulkomainonta on tuonut dynaamiset sisällöt massamediaan. 

Muuttuva ja reaaliaikainen ulkomainos tavoittaa asiakkaasi aina ensimmäistä kertaa, minkä ansiosta nappaat kaupunkilaisten mielenkiinnon päivä toisensa jälkeen. Tämä luo täysin uuden merkityksen ulkomainonnan toistolle. 

Reaaliaikaisesti muuttuvat ulkomainokset yleistyvät jatkuvasti digitaalisuuden laajentuessa. Nyt onkin paras hetki perehtyä dynaamisten ulkomainosten suunnitteluun: Vilkaise miten luot reaaliaikaisen datan pohjalta muuttuvan mainoksen ilman ohjelmointia!
 

 

Mobiili tekee ulkomainonnasta taktisen kanavan

Älylaitteet ovat muodostuneet erottamattomaksi osaksi asiakkaidesi arkea. Tämän vuoksi mobiilista kannattaa ottaa kaikki irti asiakkaidesi tavoittamisessa. 

Älä kuitenkaan tyydy vain pienen joukon tavoittavaan mobiilibanneriin, vaan tuo viestisi myös laajempaan levitykseen yhdistämällä mukaan aktivoiva ulkomainoskampanja. 

Älypuhelin on tuonut ostopaikan jokaisen ulkomainoksen viereen. Mobiili verkkokauppa yleistyy ja se tarjoaa mahdollisuuden tehdä brändimainoksestasi samanaikaisesti taktisen, myyntiä kasvattavan kampanjan. Voit lukea ulko- ja mobiilimainonnan yhteistyöstä tarkemmin TÄÄLLÄ.
 

Hakaniemeen juuri avattu digihubi vihittiin käyttöön Syöpäsäätion Roosanauha -kampanjalla.

 

Tarkempaa kohdennusta datan avulla

Digitaalisen uudistuksen myötä ulkomainontaan on rantautunut aiemmin online mainonnalle ominaiset datakohdennukset.


Ulkopuoliset datalähteet, säätilat ja yleisöprofiilit ovat vain jäävuoren huippu. Ulkomainonnan kohdentaminen lähestyy päivä päivältä digimainontaa, säilyttäen kuitenkin massamedian vahvuudet. 


Brändillesi tärkeiden kohderyhmien tavoittaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Lue miten tehostat kampanjaasi digihubien profiilidatan avulla.
 

 

Hyppää mukaan digimyllerrykseen Hakaniemessä!

JCDecaux’n hubipohjainen digi keskittyy kohdentamiseen, sijaintiin ja ennen kaikkea ajan ja paikan haltuunottoon. Samanaikaisesti klassinen ulkomainonta täyttää ulkomedian perinteisen tehtävän laajan peiton ja toiston sekä valtakunnallisen tavoittavuuden saralla.


Laajennamme jatkuvasti digitaalista tarjontaamme ja uusin askel syksyn digiuudistuksessa on Hakaniemeen juuri valmistunut 12 digitaalisen näytön keskittymä. 


Hakaniemen digihubi on yksi Helsingin vilkkaimmista joukkoliikenteen solmukohdista. Tällä digihubilla tavoitat laajasti keskustaan ja Kallioon matkaavat liikennevirrat. 

 

 

Tutustu Hakaniemen digihubiin suunnittelutyökalussa