Meillä JCDecaux'lla digitaalinen ulkomainonta perustuu modulaarisuuteen, eri lokaatioiden helppoon ja joustavaan yhdistämiseen asiakkaan tarpeita tarkasti vastaavasti.Ulkomainonnan uniikki ominaisuus on sijainti, joka on keskiössä myös digitaalisuudessa. Digitaalinen tarjoamamme kehittyy valtavin harppauksin eteenpäin ja valloittaa seuraavaksi Suomen suurimmista kaupungeista Turun.  


Turun digihubit sijaitsevat keskellä vilkkainta ydintä, Kauppatorin ympärillä. Digihubit Turun Hansa ja Turun Börssi tarjoavat mainostajille mahdollisuuden ottaa aika ja paikka haltuun ja koukuttaa kuluttajat luomalla wow-efektiä. Näistä digihubeista muodostuva vaikutusalue sisältää 16 digitaalista näyttöä ja sillä on mahdollista tavoittaa lähes miljoona kontaktia joka viikko. 


Turun digihubit pyörähtävät päälle joulukuussa, ensimmäisten kampanjoiden startatessa maanantaina 4.12. Halutessasi vaikuttaa Turun valloittavimmissa digitaalisissa lokaatioissa, ole yhteydessä myyntiimme p. 0207 758 360 tai myynti@jcdecaux.fi